Χαμένος στ’ όνειρο: Να τους λυγίσουμε όλους


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiroΓεια σας αδέρφια, ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

Σήμερα δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να αναφερθούμε στην πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ή το πως χάθηκε άλλη μια χρονιά σε ότι αφορά κάποιο τίτλο. Σήμερα δεν χρειάζονται καν οι πρόλογοι γι αυτό θα μπω κατευθείαν στο ψητό.

Το παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μας καψούρας απέναντι στην Αεκ από μόνο του τα λέει όλα. Είναι το τέλος μιας χρονιάς που χαράχτηκε ήδη στην ένδοξη Ιστορία του Σωματείου μας. Τα κατορθώματα αυτής της ομάδας, και κυρίως του ανυπέρβλητου ΛΑΟΥ της θα ζουν για πάντα μέσα στις αναμνήσεις μας.

Η περηφάνια ξεχειλίζει από μέσα μας και ήρθε η ώρα να βρεθούμε όλοι αγκαλιά πλάι στην μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ, για ένα ματς που πρέπει να λυγίσουμε κάθε αντίπαλο μας, εντός γηπέδου αλλά και εκτός, σε όλους τους αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτες που ζουν με την ελπίδα να μας δουν να σκύβουμε το κεφάλι.

Ούτε σήμερα πρόκειται να τους κάνουμε την χάρη,  να το χωνέψουν καλά. Αυτή η ΟΜΑΔΑ δεν έχει τίποτα κοινό με άλλην ομάδα στην Κύπρο. Δεν μπορεί τίποτα να συγκριθεί με αυτό που εμείς ζούμε από την κούνια μας. Το τριφύλλι δεν φτιάχτηκε για όλους και αν δεν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορείς να το νιώσεις.

Δεν εύχομαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα. Θέλω να πάω κοντά της. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ

Χαμένος στ’ όνειρο  | [email protected]