Τα μακρά κοντά εγίναν…


Τα μακρά κοντά εγίναν. Κάπως έτσι χαρακτηρίζουμε την κατάσταση στην ανόρθωση που καλείται να βρει άμεσα ένα ποσό πέραν των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ούτε χαιρόμαστε ούτε τίποτα. Ένα στιγμιαίο χαμόγελο θα το σκάσουμε όμως. Απλά να δούνε μερικοί τι πάει να πει το σωματείο σου να έχει άμεση ανάγκη από χρήματα. Να δούμε και τις προσπάθειες τους αν μπορούν να συγκριθούν με αυτό τον λαό που κορόιδευε η μισή Κύπρος αλλά τώρα τρίβει τα μάτια της μπροστά στο μικρό θαύμα που πέτυχε. Να δούμε πόσα λεφτά μπορεί να μαζέψει η δική σας «αγάπη» και αν μπορεί να συγκριθεί με την πράσινη παράνοια

Γιατί είχατε γίνει υπερόπτες και είρωνες, γιατί νομίζατε ότι στο σπίτι το δικό σας δεν υπάρχουν οικονομικά θέματα. Καλώς τα βρήκατε τώρα και καλά ξεμπερδέματα

Και καλώς να τα δεχτείτε και άλλες ομάδες τύπου ψευδοπρωταθλητές. Δεν είναι τυχαίο το ότι πήρατε το τσίγκενο. Τα δικά σας προβλήματα θα ήταν απίστευτα μεγάλα αν δεν είχατε κατακτήσει το πρωτάθλημα . Γιατί κύριοι ψευδο-πρωταθλητές αν δεν μπείτε ομίλους ετοιμαστείτε για «εκρήξεις» στο σάπιο οικοδόμημα σας που είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Έλα να βλέπουμε πλειστηριασμό τροπαίων λέμε!!! Έλα να βλέπουμε τους φλώρους με λαχνούς εισφοράς και να πεθάνουμε στα γέλια!

Υ.Γ Ποταμίτη αν παραστεί πραγματικά μεγάλη ανάγκη να σωθείτε σας δίνουμε και το πρωτάθλημα που ζητάς να το δημοπρατήσετε.