Δεν είναι επιλογή σου…


Με πόρωση και τσαμπουκά πάμε όλοι μαζί το απόγευμα της Κυριακής να εξυπηρετήσουμε για άλλη μια φορά τους καλούς πελάτες. Το βόρειο πέταλο θα γεμίσει με παρανοϊκούς κηφήνες που αρνούνται πεισματικά να αφήσουν αυτή την ομάδα να βαδίσει μοναχή της. Ο επίλογος θα είναι πράσινος γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει μα προπάντων το αξίζει ο απίστευτος της κόσμος.

Όλοι μαζί αδέρφια πάμε να κουρσέψουμε τη γιορτή, πάμε να κλέψουμε χαμόγελα και ελπίδες. Γιατί δεν τους αξίζει και το ξέρουν, ακόμα και μια νίκη να γράψουν πάνω σε αυτή την ομαδάρα. Πάμε να τους διαγράψουμε από τη μνήμη ένα πρωτάθλημα που καλά καλά δεν σήκωσαν ακόμη. Πάμε να κάνουμε τους σβέρκους τους να πονέσουν, να τους κάνουμε να κοιτάζουν χάμω τα ακριβά τους σνίκερς την ώρα που εμείς θα περπατάμε περήφανα αποχωρώντας από το ΓΣΠ. Τσιμουδιά, ούτε κόρνες ούτε συνθήματα. Το στόμα θα ανοίξεις μόνο για να γιουχαΐσεις τα «παλληκάρια» σου με την «ελληνική» ψυχή τα ακούς φλώρο. Πάρτο τσίγκενο και δρόμο, εμείς κρατάμε την ουσία, την μαγεία της μπάλας είτε είναι στην αλάνα είτε είναι στο Μαρακανα. Εσύ κράτα τα περίεργα σφυρίγματα και τις γραμμές που μεγαλώνουν κατά βούληση. Κράτα τους μηχανισμούς που ενεργοποιούνται νύχτα, και τις σφυρίχτρες που σε λίγο θα σφυράνε και ρυθμούς από τα συνθήματα σου. Και έλα ξανά για ένα μάθημα που δεν λες να καταλάβεις. Έλα ξανά να δεις την «εκ φύσεως» ανωτερότητα σου να ρεζιλεύετε από τους βαρβάρους! Έλα ξανά να μείνεις με το στόμα ανοιχτό, την νύχτα που υποτίθεται θα μάγευες τον κόσμο όλο..   

Φιέστα πράσινη θα κάνεις πορτοκαλί λαγέ, μπουρδέλο η γιορτή σου, αποδέξου λοιπόν την μοίρα σου. Ετσι και αλλιώς δεν είναι επιλογή σου…