Χαμένος στ’ όνειρο: Στείλτε τους για “εικόνες αρχείου”


xamenos st' oneiro

xamenos st' oneiro

Γεια και χαρά σας αδέρφια ΟΜΟΝΟΙΑτες και ΟΜΟΝΟΙΑτισσες μόνο,

κάθε παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ είναι πολύ σημαντικό για μας. Οι χιλιάδες οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζουν για αυτά τα παιχνίδια και στο μυαλό μας δεν χωράει άλλο αποτελέσματα πέραν της νίκης. Την τελευταία 10ετία ζήσαμε πολλές απώλειες στα μεταξύ μας παιχνίδια και είναι κάτι το οποίο δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι να αφήσουμε έτσι. Ήδη η φετινή χρονιά απέδειξε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ποτέ δεν τα βάζει κάτω και επανέρχεται άμεσα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, η βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου μετράει περισσότερες νίκες κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στη Κύπρο και αυτό αποτελεί φάρο για κάθε νέα νίκη της τριφυλλάρας. Το κλίμα στην ομάδα είναι άψογο και όλοι περιμένουμε με αγωνία άλλο ένα ντέρμπι κόντρα στο παράτημα της ΚΟΠ, στην ντροπή των οπαδών και όλα όσα μας θυμίζουν τον επόμενο μας αντίπαλο.

Τα περί πρωταθλήματος έχουν συζητηθεί πολλές φορές, κυρίως τις τελευταίες βδομάδες. Δυστυχώς τα δεδομένα δεν αλλάζουν  καθώς ο χειρότερος πρωταθλητής της τελευταίας 20ετίας τουλάχιστο είναι το αποελ. Δεν μπορεί να μας απασχολεί πλέον σε αυτό το παιχνίδι και μέσα στο γήπεδο θα παίξουμε για την δική μας ομάδα και τους δικούς μας στόχους. Την Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κλειδώσει τη 2η θέση, όσο και αν μας πληγώνει το ότι πληρώνουμε το κακό ξεκίνημα και όχι μόνο.

Αυτή τη Κυριακή θέλουμε πολύ περισσότερο τη νίκη κόντρα στο μισητό αποελ και αυτό πρέπει να το αποδείξουν και οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται να δεχτούμε προκλήσεις, τόσο από τους πορτοκαλί καναπέδες, όσο και από τους επίσης πρωταθλητές κύριους με τα μαύρα. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας και ως βασίλισσα και μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη και να στείλουμε τους φλώρους για πανηγύρια με εικόνες αρχείου.

Χαμένος στ’ όνειρο | [email protected]