Hoolifan: Kαλό Παχχχαχαχαα !


Γεια σας μάγκες, γεια σας και εσας ωραίες τύπισσες. Όλοι με χαμόγελα σας βλέπω. Πάντα τέτοια πράσινε λαέ, περήφανα να περπατάς και άσε τους άλλους τους δήθεν πρωταθλητές να περπατάνε και να βλέπουν πεζοδρόμια.

Τα έχω όμως και με την ομάδα μας.

Τέρμα οι χαρές και τα πανηγύρια. Κάποιος πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομα τους….

Κάποιος πρέπει να κάνει και κριτική στην ομάδα, κάποιος πρέπει να μιλήσει επιτέλους για τις εξώφθαλμες αδυναμίες. Μα είναι δυνατόν να μην μπορεί να βάλει 5 της ανόρθωσης!!!

 Έλεος δηλαδή ρε παιδιά, έλεος, ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟΟΟΟ!!!

Η πιο fail δήλωση του αγώνα. Από τον εκφωνητή. « Στο 84’ ο Σκέμπρι κάνει το 2-0 και κάπου εδώ τελειώνουν όλα…..» Α ΧΑ ΧΑ χα χαχαχαχ !!!

Σοβαρά αν το εξαναείπε και στο 3-0 πρέπει να τον απολύσουν!

Να κάθεσαι στο μπαρ ρε μαθητή να βλέπεις το 2-0 και να λες δεν πάει πιο κάτω και σε 10 λεπτά να το έχεις ήδη μετανιώσει. Να κατεβάζεις την μπύρα σου, σόρρυ το νεσκουικ σου με μιας, και σε 2 λεπτά ο Ασίς να σε κάμνει να παραγγέλλεις τζιάλλο!! Διπλή δόση θέμας έξτρα σοκολάτα!!

Είσαι καταδικασμένος μαθητή να μαθαίνεις τα όρια σου κάθε φορά που αγωνίζεσαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όχι τα πάνω, αλλά τα κάτω. Πόσο πιο κάτω ρεεεε

Δεν θα έπρεπε να σας κρατάω κακία αλλά θα σας τα χώσω για να μάθετε άλλη φορά να ανοίγετε το ράμφος σας μόνο για να τσιμπουρήσετε μαρουλούι και σκουλουκούθκια και όχι για να λέτε πελλάρες.

Είναι πελάτης σου ο άλλος ρε ανώμαλοι όχι όταν τον νικάς 3-1 μια φορά στο τόσο στην έδρα του. Είναι πελάαααατης σου ρε παπάρες όταν έχεις ξεχάσει πόσες τεσσάρες τον κέρασες.

Συνέχεια παθαίνουμε dejafour μαζί σας..μεμχμεχμεμχμεχ.

Σοβαρά σκεφτείτε το. Όλες οι ομάδες έχουν ένα σκορ, μια μεγάλη νίκη εις βάρος των αντιπάλων τους που δεν θα ξεχάσουν ποτέ λόγο της έκτασης του σκορ. Εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν σας διασύραμε!!!

Ρε μαζί σας μια νίκη με 1-0 συνεπάγεται με διώξιμο του προπονητή και παραίτηση του μισού συμβουλίου. Όχι του δικού σας, του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ από την ντροπή της αποτυχίας!!!!

Ρε γαμώ την μητέρα πατρίδα σας το Κεντάκι γαμώ. Που τες πολλές τεσσάρες που σας έβαλα άρχισαν να φθείρονται τα pixels του πίνακα στο ΓΣΠ που σχηματίζουν το 4 ρε κοκοκο.

Ρε για να καταλάβετε βάλω τις φωτογραφίες με το 4-0 που τες διαφορετικές χρονιές και παίζω find it άμπα τζαι έβρω τις διαφορές

Άτε εν θα πω άλλα να μεν αρκέψουν οι πετεινοί να κάμνουν κικιρικου που τες 3 τη νύχτα πως τάχα εξημέρωσε, εν θα πω άλλα να μεν μειωθεί και η παραγωγή των αυγών και δεν έχουν τα μωρά να τσουγκρίσουν τωρά το Πάσχα .

Μεν μου αγχώνεστε μόνο. Στο κάτω κάτω μπορεί να μας πείτε και εσείς ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ και να πάμε πάτσι ρεε αχαχαχαχαχαχχαχαχ

Άτε στο γουμά σας και Καλό Παχχχαχαχαα!!

Πάμε και στους πρωταθλητές της αχαπαροσύνης τους φάκτορες της ασχετοσύνης.

Διούν σας το στο πιάτο να το φάτε και εσείς δεν ξορτόνετε αχάπαροι. Αν μεν καθαρίσει άλλος για λλόου σας εσείς δεν!

Όπως τα μωρά που εν μπορούν να μασήσουν αν μεν τους πουν κανένα άγου, αν με τους κάμουν κανένα αεροπλανούι να τους μπήξουν το κουτάλι στο στόμα με το ζόρι! Που να σας πισκαλίσουν τα φαρι λακτε μες το κώλο.

Έτο επιάσετε το. Εκάτσετε και πανηγυρίζατε τα γκολ της Ομόνοιας τζιαμέ στο σωματείο σας. Κατά τα άλλα λες εμένα χοχο ρε χαχα.

By the way έχουμε εκπτώσεις στην Green Boutique έλα πιάσε τίποτε, κανένα σχιαλούι να έσχεις.

Εκάμετε τα σκατά πάλε. Να βάλετε φωτιά πόξω που το γήπεδο την μέρα της φιέστας σας σοβαρά παίζει να που τες πιο έξυπνες και “οπαδικές” πράξεις που άκουσα ποττέ μου.

Την άποψη μου για την αστυνομία και τους τρομοκρατικούς ουλαμούς των γηπέδων πάνω κάτω την ξέρετε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορώ να αναγνωρίσω την διάκριση με την οποία σας αντιμετωπίζουν ρε λαστιχάρικα

Ρίχνουν δακρυγόνα οι μπάτσοι σε παιγνίδι του αποελ και υπάρχει σχέδιο εκκένωσης του πετάλου άμεσα για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και ο υπουργός έχει κάψει τις τηλεφωνικές γραμμές για να σταματήσουν τα χημικά

Ρίχνουν δακρυγόνα οι μπάτσοι σε παιγνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κλείνουν και τις πόρτες και ποδοπατηθείτε ελεύθερα ρε ζώα ομονοιάτες…..

Μπαίνει η ΜΜΑΔ για έφοδο στη κερκίδα με τους ομονοιάτες και είναι και λες και βλέπεις την Τροία, τον Αχιλλέα και τους Μυρμιδόνες σε σχηματισμό μάχης. Μπαίνουν στο πέταλο των πορτοκαλί για έφοδο λες και είναι 20 μηνών παλιοί, απολελε και τρελλελε, και κωλοσύρνουν όπλο κράνος εξάρτηση.

Πανηγυρίζουν πρωτάθλημα ή κύπελλο οι ομονοιάτες, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει η νύχτα χωρίς συλλήψεις.

Πανηγυρίζετε εσείς, στέκουν και σας βλέπουν στα 100 μέτρα να λεηλατείτε την τεχνική σχολή. Μάνα μου τα μωρά τους εσπάσαν τα laptop τους και έκλεψαν τα computer της τεχνικής!!! Άφηστα να έχουν να παίζουν candy crash

Anyway. Δεν έχω σκοπό να τσακωθώ μαζί σας για το ποιόν βαράνε περισσότερο οι μπάτσοι. Απλά φκάρτε νάκκον σπάσμα με τούτο το αστυνομόνοια τουλάχιστον, που έσχει που τα προχτές τα ¾ της κερκίδας σας θέλει να σας δώκει στην αστυνομία.

Τώρα που όλοι θέλουν να σας δώκουν στην αστυνομία, ίσως καταλάβεις τι μαλακίες έκαμνες τόσο καιρό που όποιον εν εγούσταρες ή όποιον δεν εμπορούσες να κουμαντάρεις οπαδικά έσυρνες του μια καταγγελία στο τμήμα και επόσπαζες τον…

Πάντως. Είσαι ντροπή των οπαδών όταν την νύχτα που πήρες το πρωτάθλημα το μόνο πορτοκαλί χρώμα που γύριζε στους δρόμους ήταν τα delivery boys!

Είσαι η ντροπή των οπαδών όταν την νύχτα που πήρες το πρωτάθλημα οι μόνες πουρούες που ακουστήκαν ήταν που κάποιον που ο μπροστινός του εν είδε το πράσινο στα φώτα

Είστε η ντροπή των οπαδών όταν έγινε μεγαλύτερος χαμός σε πανηγυρισμούς για μια Εurovision παρά την νύχτα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα σας.

Σοβαρά τωρά. Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κόσμου σας στο μέλλον αν χρειαστεί να το βγάλετε σε δημοπρασία το φετινό τρόπαιο όπως τα προηγούμενα, εν θα το πιάσει κανένας!

Μπορεί να μείνει κανενού που να σηκώσει το σχέρι του να διώξει καμιά σκνίπα.

Τέλος. Το μεγάλο φιλικό έρχεται. Χιλιάδες κόκκινοι φάκελοι από την ΟΥΕΦΑ έχουν ήδη σταλεί!! ΟΠΑΔΟΙ vs ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ. Προβλέπω μεγάλα βόδια να βοσκήσουν το καταπράσινο λιβάδι του ΓΣΠ!!!

Υ.Γ 1 Αν είστε εσείς Εκ Φύσεων ανώτεροι εγώ γαμώ το Δαρβίνο και την θεωρία του περι εξέλιξης των ειδών. Που πάεις ρε πίθηκε μου πίσω πίσω και καταντάς αποελίστας!

Υ.Γ 2 είσχε κάτι μπατσούθκια (όχι όλοι) που προχτές έξω που το Παπαδόπουλος μας ελαλούσαν μες τα αυτιά κάμε κίνηση ρε, κάμε κίνηση ρε πούττο, για να μας συλλάβουν. Είρταμε ρε κωλόπαιδα ύστερα που μια εβδομάδα. Εκάμαμε και κίνηση,είπαμε σας και για τις μανάες σας εμείς μες το φτιν τούτη τη φορά. Γιατί εν εκάμετε εσείς κίνηση να δείτε αν οι στολές που σας διά το κράτος εν πράγματι πυρίμαχες….

Υ.Γ 3 Σε ένα παράλληλο σύμπαν ομάδα θα σκοράρει ενάντια στο αποελ και δεν θα δέχεται κόκκινη κάρτα.

Υ.Γ 4 Hoolifan γεννιέσαι δεν γίνεσαι…Αφιερωμένο σε όλα τα Hoolifan αλάνια εδώ και χρόνια. Keep burning some brain cells baby!!

Υ.Γ 5 Ρε French lover messie Aloneftis le piskalation de champagne dans ton cul !!!