Το είπε και το έκανε ο Ράινερ


Γνωρίζαμε ότι θα προσπαθούσε ιδιαίτερα ο Γερμανός για τα σημερινά ονόματα και πραγματικά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που το πέτυχε και αυτό. Μεγάλες, ηγετικές μορφές όπως ο Νίκος Χαραλάμπους, ο Αντρέας Κανάρης, ο μπόμπερ Σωτήρης Καϊάφας και ο τεράστιος Σπας Τζεβίζοφ θα βρίσκονται και αυτοί στην μεγάλη “Γιορτή” της 1ης Μάιου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα από αυτό το άρθρο και τον Νίκο Χαραλάμπους, γιατί γνωρίζουμε πως υπήρξαν μεγάλες προσπάθειες για να έρθει ο μεγάλος Τζεβίζοφ στο φιλικό.

Είμαστε στην ευχαριστη θέση να γνωρίζουμε για όλα τα ονόματα στη λίστα του μεγάλου αρχισκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά δεν θα χαλάσουμε το χατήρι του Γερμανού που όπως μας δήλωσε, θέλει να κρατάει με αυτό το τρόπο το κόσμο σε ΟΜΟΝΟΙΑτικη εγρήγορση. Γιατί αυτή η μέρα θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων μας. Αυτό είναι δεδομένο. Για να δούμε ποιοι άλλοι είναι στη μεγάλη λίστα του Γερμανού.

Η ανάρτηση του Ράινερ στο Facebook: Σήμερα έχουμε 4 τεράστια ονόματα της Ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που δηλώνουν παρών στο φιλικό της τετάρτης. Αμέτρητα γκολ και τίτλοι.. τα ονόματα μιλούν από μόνα τους. Ο Μεγάλος Spas Jevisof, το 10 το καλό. Ο Νίκος Χαραλάμπους, ο αρχικανονιέρης Σωτήρης Καϊάφας και ο άπιαστος Αντρέας Κανάρης.