Λαστιχάριες.. πάρτε εισιτήριο για αύριο


“Όσοι λαστιχάριες θέλουν να δουν το σκατό πρωταθλητή ας αγοράσουν εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι”

Αυτό ήταν το σχόλιο μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού των ακατονόμαστων και δυστυχώς ή ευτυχώς βγήκαμε αληθινοί. Το φετινό αποελ ενδέχεται να είναι ο χειρότερος πρωταθλητής της τελευταίας 20ετίας και βάλε, αφού δεν έπεισε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ στάδιο του πρωταθλήματος πως είναι άξια ομάδα για τίτλο.

Το πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας μας, που είναι πλέον παρελθόν για μας, αλλά και η ανυπαρξία της Ανόρθωσης να κάνει τα αυτονόητα τους τελευταίους μήνες, δίνει (μάλλον αύριο) το πρωτάθλημα στην χειρότερη φετινή ομάδα της πρώτης τετράδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο θα επιδιώξει με νύχια και με δόντια την νίκη, και ας πανηγυρίζουν από τα σπίτια τους οι πορτοκαλί καναπέδες. Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε μέταλλο πρωταθλητή και είναι πολύ κρίμα που όλες οι συγκυρίες μας άφησαν εκτός τίτλου στη φετινή χρονιά. Η δεύτερη θέση όμως είναι κάτι που θέλουμε για πολλούς λόγους και θα την πάρουμε. Πρώτα απ’ όλα για το γόητρο της ενδοξότερης ομάδας του τόπου, έπειτα για την μεγαλύτερη βαθμολογικά ανατροπή που ζήσαμε στο κυπριακό πρωτάθλημα και τέλος γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο γήπεδο πάντα και μόνο για την νίκη.

ΟΛΟΙ ΓΣΠ – ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟ