Hoolifan: Το μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα του πλανήτη


Άλο μπειμπις! Τι κάνετε όλα καλά μπράβο μας μαγκιά μας και καμάρι μας. Πάμε για τη δεύτερη θέση να κλείσουμε όσο γίνεται καλύτερα αυτή την ομολογουμένως αξέχαστη χρονιά.

Πάμε επικαιρότητα

Εκάμναν αποχή μίσχιμου οι μαθητές. Μαλακίες. Αφού όσοι έρκεστουν τζαι παλιά τόσοι ήρθατε και προχθές.

Το θεικό, μια ομάδα πουλερικών-κομάντο αλά τζιχάντ style με το που μπαίνουμε στο γήπεδο μας φωνάζει περιπαιχτικά γιατί χάσαμε το κύπελλο. Μα τον θεό έφκαλα την πίκλα του σάντουιτς που τα ρουθούνια μου που το γέλιο. Ρε τι σκατά σας ταίζουν ρε πόσο παραισθησιογόνα πίτουρα τρώτε επιτέλους!

Μου λές για το κύπελλο εμένα που σε λίγο καιρό άμα παίζεις με ομάδα δεύτερης κατηγορίας θα διάς 2,70 να περάσεις!!!

Μου λες για τρόπαια εμένα που ως και η αελ που ήταν πρώτη εκατάφερε και παράμεινε πρώτη, ενώ εσύ μπορεί να μην καταφέρεις να πάεις  ούτε Ευρώπη ρεεεε

Τώρα που είπαμε. Αφιερωμένο σε μερικούς διδάκτωρ οπαδισμού και πίστης. Στο Δόξα-Αελ οι μόνοι που φώναξαν γκοοολ στο γήπεδο ήταν κάτι γέροι θαμώνες του συλλόγου τζιαμέ στο Αμμόχωστος. Και εκείνο όχι για τα τέρματα των ομάδων αλλά επειδή έβλεπαν premierleague….

Δεν σας κατηγορώ καταλαβαίνω πως το highway είναι επικίνδυνος τόπος για τους γάτους…

Αμ οι μπάτσοι εκεί στον γουμά. Εκάμναν πρόβλημα στην είσοδο για την λαιμουδιέρα γιατί μπορείς να κρύψεις τη φάτσα σου άκουσον. Ερώτηση ρε πανυβλακες. Αν χώσω την φάτσα μου με την σχιάρπα εννεν το ίδιο? Αν φκάλω την φανέλλα και χώσω την? Αν την χώσω με το σώβρακο εν να μας αναγκάζετε να τα φκάλουμε στην είσοδο?

Τα τάγκα εν να επιτρέπουνται που δεν χώνουν τίποτε? Άτε ρε λαστιχάριες εγλιππάρετε την πάλε

Μια μέρα θα το κάμω. Θα έρθω με το δικηγόρο μου δεν θα προκαλέσουμε δεν θα βρίσουμε (εγώ σίουρα, δεν ξέρω για εκείνον) και να μας συλλάβετε για τις λαιμουδιέρες. Να τις πιάσετε και σαν τεκμήρια και θέλω να πάμε δικαστήριο να δούμε τι θα πείτε του δικαστή και για πιο λόγο δεν αφήνετε τον κόσμο να μπαίνει στο γήπεδο. Μπορεί να μεν απλώσει όλη η αίθουσα που τα γέλια μόλις παρουσιάσεις εκείνο το πράγμα δικαστήριο και πεις του δικαστή ότι δεν με άφηνες να το ρέξω γιατί μπορώ να χώσω την φάτσα μου.

Πάντως εν να σε αφήκω να το χρησιμοποιήσεις να χώσεις την δική σου ρε φτούριν μετά που να θέλεις να χωστείς που την αντροπή σου. Σίγουρα θα σπάσει το σφυρί του ο δικαστής που τη δύναμη για να φωνάζει Ησυχία στο ακροατήριο που τα πολλά τα γέλια.

Είπαμε να κάμνετε νάκκον τους αυστηρούς αλλά ρε ΗΛΙΘΙΟΙ έβρετε κάτι που να στέκει για να κάμνετε πρόβλημα. Σοβαρά αν μας κάμεντε πόρτα επειδή δεν φορούμε πουκάμισο και μαύρα παπούτσια εν να το δεχτώ παρά τούτην τη βλακεία !!

Σουρεαλ ρε βλάκα είναι να φορείς κράνος, να κρατάς ασπίδα ρόπαλο να φορείς κουκκούλα και μαύρα γυαλιά και να μου κάμνεις πρόβλημα γιατί μπορεί με τούτο που φορώ γύρω από το λαιμό μου μπορεί να χωστώ!!!

Πολλά σπουδαίο παράδειγμα ο μπάτσος ο κουκκουλωμένος να μου λαλεί εμένα να μεν φορώ κουκκούλα. Γιατί δεν το κάμνετε και στο άλκοτεστ μαλάκες.

 Να μας σταματά εκεί ντίρλα το όργανο και να μας λέει πάλι μεθυσμένοι είστε ρε αφού είπαμε δεν κάνει χικ χικ. Γρήγορα μαζί μου στο τμήμα…ποτών δεύτερος διάδρομος αριστερά.

Αμ της δίωξης. Να μας σταματά και να μας λέει ακίνητοι όλοι μην κουνηθεί κανείς. Αυτό ισχύει και για σένα ροζ ελέφαντα σε βλέπω σε βλέπωωω!

Τα συγχαρητήρια μου και σε εκείνους που κτύπησαν τους 3 οπαδούς μας μετά τη σύλληψη και που έκαμναν τους αντάρτες πίσω από κλειστές πόρτες κάποιου αστυνομικού τμήματος. Την φράση ο τροχός γυρίζει ξέρετε την έννεν? Να σας την πάρω και λίον πάρακατω. Για να γυρίσει ο τροχός στις σύγχρονες μέρες μας το πιο πιθανόν να θέλει τζαι πεζίνα……..εννεν?. Πεζίνα λοιπόν. Τα λέμε.

Πάντως  η αλήθεια να λέγεται. Στις ειδήσεις τώρα τελευταία ακούω όλο και περισσότεροι εγκληματίες ή παρανομούντες να έχουν στο βιογραφικό τους το «πρώην αστυνομικός»……

Άλλος ένας πρώην αστυνομικός συνελήφθηκε αφού διατηρούσε παράνομο εργοστάσιο κατασκευής κροτίδων. Επιασεν τον η κρίση εδήλωσε και έκαμεν το για να φκάλει καμμιάν μπακίρα. Μάλιστα. Και του κατάσχεσαν 45 χιλιάδες κροτίδες….

Για να φκάλεις καμμιά μπακίρα ρε γάρεεεε κάμνεις τον σερβιτόρο ή συνάεις αγρέλια τζαι πουλάς.

Με 45 χιλιάδες κροτίδες εσύ πρέπει να το έκαμες για εθνικούς σκοπούς για να μαζέψεις λεφτά να πληρώσεις το μισό χρέος της Κύπρου, παπάρα εθνικέ ήρωα!!

Ελιποθύμησε και ο αρχηγός αστυνομίας σε ένα μνημόσυνο. Δίπλα του ήταν ο υπουργός υγείας που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Γαμώ την τύχη μας. Έπρεπε να ήταν εκείνος ο βουλευτής δίπλα του ο ιατροδικαστής μεχμεχμεμχεμχ

Έκαμε δηλώσεις και ο Αρχιεπίσκοπος για το περιστατικό. Πρέπει να κουράστηκε λέει γιατί ήρθε οδηγώντας ο ίδιος από Λεμεσό και όχι ο οδηγός του. Μεν σοβαρομιλάς ρε τράουλε. Αν είναι δυνατόν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στις μέρες μας άνθρωποι να οδηγούν μόνοι τους τα αυτοκίνητα τους!!.

 Μεν μου πεις ότι σκουπίζεται ο ίδιος άμα πάει τουαλέτα γιατί αυτό φτάνει τα όρια της ανθρώπινης εξαθλίωσης!!!

Eπίσημη πρόσκληση στη διοίκηση μας για το θέμα με το τρόπαιο που δημιουργήθηκε. Φέρτε μου το να το προσέχω εγώ, τέλος. Τζιαμέ να δείτε χάζια.

Επίσημη πρόταση να πάει στο τελευταίο παιγνίδι μαζί τους το τρόπαιο. Προβλέπω χτίτζιασμαν όπως το κορεό με το σφυροδρέπανο αβαβαβαβαβα.

Μα δε τον μίστερ ρίβερ ρε. Ενόμισεν εν ο Αμαζόνιος. Επήρε φόρα…..ατε ρε πισκάλα κανένα ποταμόπλοιο του κώλου σου μαλάκα ε μαλάκα.

Σοβαρά, πηγαίνετε εσείς διαβάθμιση μια χρονιά που χρωστάτε από το 56-57 και πάρτε αν θέλετε το πρωτάθλημα του 74-75 και διαλέξτε ακόμα ένα δώρο. Ότι θέλει ο πελάτης.

Επαίζαν φιλικά τούτοι και θέλουν και το πρωτάθλημα. Διοίκηση κάνονισε, αύριον ο Βάζελος να φέρει και κανένα κυπελλούιν μαζί του ήντα εν εκατάλαβα μούχτιν το φιλικό????

Εντομεταξύ επιάτε Χ στην έδρα της Τσέλσι μπορεί να δικαιούστε τίποτε τσιακκάρετε το μεχ μεχ μεχ

Σοβαρά είσαστεν όπως τα πριχτηκα τα μωρά που πάσιν γενέθλια άλλου, και όμως θέλουν να σβήσουν και εκείνα κεράκια. Και άντε να κάμεις φου φου ρε μικρέ Χριστόφορε να το δεχτώ, εσύ θέλεις και τα δώρα πεζεβέγκη!!

Για να κλείσουμε. Λαστιχάρικα ακούστε καλά. Είστε βρωμιά σαπίλα σωρός από σκουπίδια και μπάζα. Είστε μια τεράστια απύθμενη χωματερή. Είστε το μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα του πλανήτη μετά την τρύπα του όζοντος….

Και στο κάτω κάτω επιάσετε το πιο μεγάλο τρόπαιο το 74 δεν χρειάζεστε αυτό του ποδοσφαίρου. Θα μείνετε για πάντα στην ιστορία σαν οι πρωταθλητές της προδοσίας του νησιού τίτλος που κανένας δεν μπορεί να σας τον κλέψει λαμόγια….

Άσχετο. Έπαιξε το τηλέφωνο του Χατζηγιάννη τελικά ρε παιδιά. Δηλώνει παρών στην δεύτερη συναυλία. Πούμαρο σε θέση μάχης.

Άσχετο 2. Είσχε ένα δημοσιογράφο αμερόληπτο που όλη την προεκλογική περίοδο ήταν κύριος, δεν έπαιρνε το μέρος κανενός κόμματος και δεν εξυπηρετούσε συμφέροντα κανενός υποψηφίου. Μάλιστα σε μια εκπομπή όταν βουλευτής κάποιου κόμματος τον κατηγόρησε ανοιχτά για μεροληψία απάντησε με σθένος και παρρησία πως η μόνη του έγνοια είναι η έγκυρη ενημέρωση του πολίτη και να μην τον χρωματίζουν με κανένα χρώμα!! Αυτός φίλοι και φίλες είναι ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Μάλιστα. Η θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου του δόθηκε τιμής ένεκεν γιατί πέρασε μια γριούλα απέναντι στο δρόμο…

Υ.Γ Στάνταρ κουβέντα. Εν να σας δώκει η ΟΜΟΝΟΙΑ να φάτε ρε και βουράτε την πουπίσω? ΣΤΑΝΤΑΡ απάντηση. Εν θέλουμε να μας δώκει να φάμε φτάνει να μας διά να πίνουμε!

Υ.Γ 2 ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να γράψω άρθρο και το auto spelling correction να μου διορθώσει τα κυπριακά που έχω μέσα!

ο Hoolifan