Θύρα 9: Πορεία κατά της αστυνομικής βίας

224
gate 9 supporters

gate 9 supporters

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Επικοινωνούμε με τον περήφανο κόσμο της ομάδας για να ενημερώσουμε για ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο στην Λάρνακα στον αγώνα της ομάδας μας στο παπαδόπουλος.

Με το τέλος του αγώνα και ενώ η πομπή της ομάδας μας είχε ξεκινήσει για την Λευκωσία, ο γνωστός πλέον για την εμπάθεια του προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξιωματικός με το επώνυμο Μακρής, ακινητοποίησε την πορεία προφασιζόμενος ότι συγκεκριμένο αυτοκίνητο έβρισε τους παρώντες αστυνομικούς. Το τι ακολούθησε κανείς δεν μπορεί να το διανοηθεί.

Μέλη της αστυνομίας άρχισαν να σπρώχνουν τον κόσμο, να βρίζουν οπαδούς μας στο αυτί για να προκαλέσουν αντίδραση και να δικαιολογήσουν έτσι τις όποιες συλλήψεις, και αυτά την ώρα που έσερναν στα κρατητήρια τέσσερα εικοσάχρονα παιδιά με τον ψευδή ισχυρισμό της εξύβρισης, τόσο ψευδή που εντέλει δεν απαγγέλθηκε καν στις κατηγορίες!!!… Αντί αυτού απαγγέλθηκε η κατηγορία κατοχής επιθετικού οργάνου για ένα ΠΛΑΣΤΙΚΟ πόδι καρέκλας που βρέθηκε στο αυτοκίνητο!!

Αυτό που έζησαν τα αδέρφια μας μακρυά απο τα μάτια της κοινωνίας και κατόπιν της σύλληψης τους, λέει πολλά για το καθεστώς της κυπριακής μπανανίας. Στην πολιτισμένη Κύπρο του 2013 τέσσερα παιδιά βασανίστηκαν απο ένστολους κυβερνητικούς μπράβους, βασανίστηκαν από αυτούς που ο φορολογούμενος πολίτης πληρώνει για να τον προστατεύουν!! Τα αδέρφια μας, ενώ ήταν στα γόνατα με τα χέρια δεμένα πίσω απο τις πλάτες δέχονταν τα χτυπήματα με τα γκλόμπ το ένα μετά το άλλο. Όλα αυτά την ώρα που αυτοί οι αρρωστημένοι δολοφόνοι τους έπνιγαν μέχρι να τους φέρουν κοντά σε σημείο λιποθυμίας και όταν τότε τους άφηναν να πάρουν μερικές ανάσες επαναλάμβαναν τον πνιγμό.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας απο τους συλληφθέντες ξεγυμνώθηκε απο τους δολοφόνους του κράτους και ενώ κρατούσαν την φανέλα του μπροστά του τον χτυπούσαν και τον φωτογράφιζαν με τα κινητά τους τηλέφωνα!! Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του κύριου Μακρή ο οποίος απολάμβανε τον βασανισμό γελώντας!

Αναρωτιόμαστε τελικά σε τι κοινωνία ζούμε, αναρωτιόμαστε αν αυτοί που βασάνισαν τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορούν και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδυα. Αναρωτιόμαστε πως έκλεψαν πανό απο συλληφθέντα και επι δύο μέρες έλεγαν πως αυτό δεν συνέβει ποτέ, αλλά μετά την ανοιχτή επιστολή της Θύρας 9 προς τον υπουργό δικαιοσύνης και μετά απο την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, το πανό μας βρέθηκε ξαφνικά στα χέρια της ΕΑΟ και επιστράφει χθές στην Θύρα 9.

Το μήνυμα ελήφθει, ο κύπριος πολίτης θα ζεί την απόλυτη κρατική τρομοκρατία, τον απόλυτο εξευτελισμό και την απόλυτη ταπείνωση. Αυτή είναι η Κύπρος του 2013, αυτό είναι το κράτος δικαίου στο οποίο ζούμε. Ένα κράτος το οποίο αλλάζει βιτρίνα αλλά πάντα διατηρεί το ίδιο σάπιο περιεχόμενο, κάτι που εμείς σαν οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουμε καταλάβει καλά εδώ και χρόνια με την βαναυσότητα του να έχει γίνει βίωμα μας. Εμείς όμως κύριοι αρνούμαστε να συμβιβαστούμε, αρνούμαστε να γίνουμε το κλωτσοσκούφι του κάθε αρρωστήμενου και διεστραμμένου δολοφόνου που με τις ευλογίες του κράτους μπορεί να βασανίζει και να τρομοκρατεί τους πολίτες αυτού του τόπου. Εμείς θα αντιδράσουμε γιατί η βία της αστυνομίας είναι ένα φαινόμενο που παραπέμπει σε αναχρονιστικές εποχές και καθεστώτα.

Η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί όλο τον πράσινο λαό σε μια μεγάλη πορεία ενάντια στην αστυνομική βία, μια πορεία που θα ξεκινήσει απο τον μικρό κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ και θα τερματίσει πίσω απο την βόρεια κερκίδα. Η πορεία θα γίνει πριν τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ανόρθωση και θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα και για την πορεία έχουν ήδη τυπωθεί φανέλες με συγκεκριμένο μήνυμα οι οποίες θα πωλούνται σε τιμή κόστους πέντε ευρώ.

Η Θύρα 9 καλεί επίσης όλο τον κόσμο που θα βρεθεί στο βόρειο πέταλο να έρθει με μαύρη φανέλα και να σμίξει την φωνή του με την οργανωμένη μας κερκίδα, να σταθεί στο πλευρό μας για να διατρανώσουμε την απαίτηση μας για σεβασμό στον περήφανο κόσμο της ομάδας και τον κύπριο πολίτη γενικότερα.

ΞΥΛΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9