Ενώσαμε δυνάμεις και τα καταφέραμε


Παραδόθηκαν τα 660 ευρώ από την πρωτοβουλία των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο στόχος επιτεύχθηκε! Μαζί με τα αδέρφια του omonoianews και του kifines ενώσαμε δυνάμεις και κάναμε πραγματικότητα μια ομολογουμένως πολύ ωραία ιδέα και συγκινητική.

Μετά τις θέσεις που αποκτήσαμε στο μνημείο σωτηρίας με τα πρώτα χιλιάρικα αποφασίσαμε από κοινού με τα υπόλοιπα παιδιά των πράσινων ιστοσελίδων και ενώσαμε τα χρήματα που μάζεψαν οι αναγνώστες και οι αρθρογράφοι μας, τα οποία δεν έκλειναν χιλιάρικο από μόνα τους, για να δώσουμε μια θέση στην ιστορία στα αδέρφια μας που χάθηκαν νωρίς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΥΡΑ 9 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ θα πάρει τη θέση της δίπλα στους υπόλοιπους ομονοιάτες που έτρεξαν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη ώρα. Είμαστε σίγουροι πως αν βρίσκονταν εδώ κοντά μας θα έτρεχαν μαζί μας μέρα νύχτα για τη σωτηρία της πολυαγαπημένης μας ομάδας. Για αυτό νοιώσαμε την ανάγκη να τους αφιερώσουμε αυτή την τιμητική θέση.

Και πάλι ευχαριστούμε πρώτα εσάς τους χιλιάδες αναγνώστες των πράσινων ιστοσελίδων. Σας ευχαριστούμε για αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε παρέα για να σώσουμε την αγάπη μας σας ευχαριστούμε που δείξατε σε όλη τη Κύπρο τι πάει να πει ανιδιοτέλεια, πίστη και λατρεία χωρίς όρια.

ΟΜΟΝΟΙΑ WILL NEVER DIE !!!