Hoolifan: Αιωνια On Tour στο πλευρό σου


Έλα τα μωρά τι κάνετε πως είστε τα σέβη μου τα σέβη μου στη μεγάλη Βουλή του ομονοιάτικου κόσμου

Μπορεί το τραίνο να μην πάτησε τον γάτο αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει την πορεία του. Ας μείνει ζωντανός ο γάτος άλλη μια μέρα, το ξέρει όμως κάποτε θα ξαναβρεθεί στις ράγες μας.

Χειρότερη χρονιά από τον καιρό που ιδρύθηκα και όμως είμαι εδώ στέκομαι όρθιος και με βλέπετε με τις μασέλες ανοιχτές.

Α ρε λαμόγια, και μισοπεθαμμένη να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ κάμνει σας πππαα τζαι συντρομάσεστε!

Please ΟΜΟΝΟΙΑ μου μεν περάσεις τα κριτήρια και να κατεβάζουν τα πανατολ όπως τες smarties! Pleaseeee !!! Μεν περάσεις τα κριτήρια να πίνουν τα πρόζακ πριν το πρωινό μετά το πρωινό, πριν το μεσημεριανό μετά το μεσημεριανό και 4 φορές το βράδυ!

Διοίκηση να χαρείς μεν ξανακαταγγείλεις διαιτητή. Η μόνη περίπτωση να μεν μας ξαναβάλουν τούτον τον χειρούργο είναι να βγει επίσημη ανακοίνωση να τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες του. Καμιά αναμνηστική πλακέτα καμιάν ανθοδέσμη και τότε ξεχάστε τον εν ποσπαμένος.

 Αφού όποιον φωνάζουμε ότι δεν τον θέλουμε, όποιον καταγγείλουμε, κερδίζει έδαφος να οριστεί στον επόμενο σημαντικό μας αγώνα!

Φωνάζουν οι αελίστες που σκατά είδε το φάουλ  ο διαιτητής στο πρώτο γκολ που έβαλαν. Εν εκατάλαβα ρε αελίστες δαμέ εσχιούταρε ο άλλος στα πεζούνια και είδε κόρνερ !!!!

Μα τι ωραία εκδρομή στο Τσίρειο. ΟΜΟΝΟΙΑ away σημαίνει αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο highway κάθε 2 χιλιόμετρα να ποτίζουν τα δεντρούθκια τζαι τους θάμνους.

Φανταστείτε τι μανιτάρια φκάλει τζιαμέ που εκατούρησε ο λαός! Μπορεί να τα τρώεις και να θωρείς την Μέρκελ σεξοβομβα!

Ρε πάτε καλά ρε αλλόθρησκοι?? Με τόσα ξύδια που καταναλώσαμε για πάρτι της ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ πως υπάρχει πίκρα πλέον που δεν την πίνουμε μονορούφι?. Βάρτε μας την σε ποτήρι με λίγο πάγο βάλε και κανένα ράδιο να παίζει και εμείς πάλε πάρτυ εν να κάμουμεν

Κάμε σχιλλάκκα μου το 4Χ3  και τίποτε άλλο…..τα άλλα άφηστα πάνω μας.

Προς ξιφτερισμένα κοτόπουλλα. Επίετε κουκκουλιασμένοι, εκάμετε φασαρίες, εσπάσετε αυτοκίνητα των παικτών σας. Την νύχτα εσυλλάβαν 4-5 άτομα. Την επόμενη μέρα εσυλλάβαν άλλους 9 και γύρισε μέρα άλλους4-5. Εσείς μάνα μου εν τζαι ρουφιάνοι που ήσαστε, εν επαγγελματίες καταδότες αντραπείτε λίον! Εμιλήσετε ούλλοι γαμώ το δκιάολο σας!

Άκουσα εκάμαν σας βασανιστήρια. Εβάλαν σας βραστά αυκά κάτω που τες μασχάλες. Μαλακία να χρησιμοποιούν τα ίδια σου τα όπλα εναντίων σου μεχμεχμεμχμεχ.

Του άλλου ετρώαν μπροστά του kfc οι αδίστακτοι οι μπάτσοι. Μα πόσο κάφροι ρε παιδί μου !!!

Πάντως η όλη φάση είναι τρανή απόδειξη της λαικής ρήσης «μου το είπε ένα πουλάκι»

Θα έρτω εξοχικό αύριο τέλεια τίτσιρος που την μέση και κάτω. Αν μου πει κανένας μπάτσος τίποτε εν να του πω είμαι συγγενής του Αναστασιάδη και είπε μου…να τα φκάλω έξω!!!!

Πάντως ποτέ δεν θα καταλάβω αυτή την προσπάθεια όλων σας να αποδείξτε πως έχετε περισσότερο λαό από τη βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έχετε και εσείς τα δίκαια σας ρε αελίστες. Είπαμε οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι παντού αλλά οι κάττες μιλάμε κάθε κάλαθος τζε πουκάτω

Μα τα χίλια κονσερβοκούτια τόνους Geisha. 6500 εισιτήρια και sold out μας ανακοίνωσαν οι γάτες, ενώ στην απέναντι κερκίδα μας είπαν μαζεύτηκαν με το ζόρι 2500-2800 ομονοιάτες!!!! Μάλιστα. Να το αφήσω να περάσει ή να το σχολιάσω? Εν να το σχολιάσω

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΑΤΤΟΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΤΕΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΦΤΟΥΘΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.

Ο μόνος τρόπος να είσχε 6500 χιλιάδες η κερκίδα σας είναι ο κάθε αελίστας που βρέθηκε στο γήπεδο προχτές να επισκάλισε αλλο έναν αελίστα του κώλου του!!! Με φόρααααα!!

Ε μα εν να μας πελλάνετε.  

Τζαι εμείς 2800? Πελλάρες. Να σας πω την αλήθκεια 50-60 άτομα ήμασταν απλά εγοράσαμε που 50 εισιτήρια ο καθένας για να φαίνεται πιο μεγάλο νούμερο να μεν μας περιπαίζετε…..

Προσπάθησα. Βγήκα από το γήπεδο αμίλητος έσκυψα και το κεφάλι. Περπατούσα κάπως νωχελικά και έκανα πως σκεφτόμουν τις φάσεις του αγώνα με απογοήτευση. Δεν τα κατάφερα. Πήγα στα «βρώμικα» άρπαξα ένα σούπερ περιποιημένο και μια μπύρα και ξανάρχισα τις μαλακίες. Γαμώτο. Τελικά δεν ξενερώσα…… όπως λέει και ένα φιλαράκι.

ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!

 Βλέπετε αλλόθρησκοι είμαστε διαφορετικοί από εσάς. Για άλλα πράγματα πάτε γήπεδο, άμα πάτε, και για άλλα εμείς.

Εσείς ζείτε για τις κούππες, εμείς ζούμε για τις κούπες έξω από τα γήπεδα, τον χαβαλέ στο χώρο στάθμευσης και τα ατέλειωτα χιλιόμετρα.

Εσείς ζείτε για την διακρίσεις εμείς ζούμε για τις κρίσεις του οδηγού όταν τον πειράζουν τα μεθυσμένα αλάνια και τα παρολίγον ατυχήματα στα κιγκλιδώματα του highway. Ζούμε για τα ντου χωρίς εισιτήριο και ας έχουμε το χαρτάκι στη τσέπη, για τα αμέτρητα pregame και την καζούρα που κάνουμε σε όποιον πάει για ύπνο νωρίς.

Περιμένετε φιέστες και τελικούς να νοιώσετε οπαδοί ,την ώρα που εμείς βγάζουμε  τα πιο ωραία συνθήματα στο μεθύσι μας απάνω σε μια διαδρομή Λευκωσία –Πάφος και πίσω.

Εσάς τα κασκόλ σας πιάνουν σκόνη από τον καιρό που κάνετε να τα χρησιμοποιήσετε περιμένοντας τα πανηγύρια. Εμάς πιάνουν στάχτη από τις φωτοβολίδες και χρώμα από τα καπνογόνα

Εσείς είδατε τις χαρές και γίνατε οπαδοί εμείς νοιώσαμε τις λύπες και συνεχίσαμε να τραγουδάμε

Και σας παρακαλώ πιάστε το νόημα. Όποιος λέει πως δεν τον νοιάζουν οι τίτλοι και οι χαρές λέει ψέματα. Εγώ άλλα λέω. Λέω πως δεν είναι ρε γαμώτο ο αυτοσκοπός μου ένας τελικός κυπέλου ή ένα πρωτάθλημα .Ζωή μου είναι όλες οι 26αγωνιστικές και όλα τα παιγνίδια του κυπέλου, είναι τα φιλικά και η προετοιμασία και όλα τα ταξίδια που ξεκίνησα με ένα κασκόλ στον ώμο. Μπήκες?

ΑΙΩΝΙΑ ON TOUR ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!

«Να σε πω το τύχη σου. Θα ππέσουν τα μαλλιά σου και θα βάλεις περούκκα, θα ππέσει το gearbox της λαμποργκίνι και όλα τα μπαράκια του Πρωταρά δεν θα σε βάλουν μέσα!»

Υ.Γ. Ήντα σας αρέσκει να παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ ρε ζυθοποιίες!!!

Υ.Γ 2. Φήμες λένε πως ο πρώτος πατός της τροπαιοθήκης της αελ κοντεύει να γεμώσει! Φωνάξετε τον πελεκάνο να σας κάμει άλλον!

Υ.Γ 3 Κρίμα για τους αθώους που πέθαναν κατά την επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης. Κρίμα και για τους τόσες χιλιάδες αθώους που πεθαίνουν τόσα χρόνια μακριά από τα φώτα των χορηγών και των τηλεοπτικών κολοσσών.…