ΟΜΟΝΟΙΑ- ΠΑΦΟΣ: «Διεκδικούμε ρεαλιστικά το αδύνατον»


gate 9 pafos

gate 9 pafos

Παραμένοντας προσηλωμένοι και αθεράπευτα λάτρεις της μεγάλης ΙΔΕΑΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζουμε την υπερπροσπάθεια για το «Οικονομικό Θαύμα» «διεκδικώντας ρεαλιστικά, το αδύνατον».

Ο σύνδεσμος Φιλάθλων της Ομόνοιας στην Πάφο και το αντίστοιχο κλιμάκιο της Θύρας 9 διοργανώνουν προς αυτή τη κατεύθυνση μεγάλη συγκέντρωση την προσεχή Πέμπτη 18 Απριλίου στις 7:00μμ στο οίκημα του ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο. Στη συγκέντρωση η οποία, εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας διάσωσης του Σωματείου, θα παρευρεθούν, ο πρόεδρος του Σωματείου, Στέλιος Μυλωνάς, ο αντιπρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Χαραλάμπους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ποδοσφαιριστές και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μπροστάρης της υπερπροσπάθειας διάσωσης του σωματείου, Ράινερ Ράουφμαν.

Ακολούθως και συγκεκριμένα η ώρα 8:00μμ το ΣΥΦΙ η Θύρα 9 στην Πάφο διοργανώνουν «Δείπνο Οικονομικής Ενίσχυσης» στην ταβέρνα «Τα Χνάρια» και καλούν τους φίλους της Ομόνοιας να δώσουν μαζικά το παρόν τους για να στηρίξουν την υπερπροσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τον Πρόεδρο του ΣΥΦΙ, Ανδρέα Ανδρέου στο τηλέφωνο: 99568755

Η μαζική παρουσία του κόσμου μας, αποτελεί βασική προϋπόθεση για να σωθεί η αγαπημένη μας ομάδα μία μόλις μέρα πριν από τα ημερομηνία λήξης των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ.

Γι’ αυτό και η δική σου παρουσία κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Δ.Σ. ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑ/ ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ