Hoolifan: Συντριβάνι για το Χ


Αλοοοοοοοοοοο. 3-0 ρε λάστιχα 3-0!!!!

Έτσι να μην μου ξεχνιέστε. Το σημαντικό είναι να θυμάστε. Λεάντρο και το 2-0!!! Το 3 -0 εν θα το θυμάστε είμαι σίγουρος.

Γεια σας αρχοντάθρωποι μου τι κάνετε. Όλα καλά? Έτσι δυνατοί ωραίοι και φρεσκοκουρεμένοι!  Άυριο λαλούσιν θα σηκωστούμε και θα είμαστε όλοι κουρεμένοι. Ακόμα και ο Χατζηραουφ! Τώρα να δούμε, μπορεί να δεσμευτεί ο Νίκος και να γλιππάρουμε πάλε μεχεμχμεχμε

Πάμε αθλητικό δελτίο με το μωρό ρισπεκτ.

Μάνα μου τα μις μις. Εκάμαμε διάλειμμα για τσιάρο και τούτοι εχαρήκαν πως επιάσαν αποτελέσμα

Άκουσα επήετε και συντριβάνι μετά το Χ

Ε μα πόσο ρε να γαμουμε σόρρυ να δέρνουμε 4-0, 3-0, 6-0 . Αφού το λέει και η διαφήμιση. Have a break have a Κit… cat !!

Είμαι χαρούμενος ρε καττούθκια που ήρθατε τόσοι πολλοί στο ΓΣΠ. Αυτό είναι τρανή απόδειξη πως η ομάδα μου πουλάει περισσότερο από ότι ένας αγώνας ομίλων europa league απέναντι στη Μαρσέιγ!!!! Για θυμηθείτε πόσοι πήγατε ΓΣΠ εκείνη την κατά τα άλλα ιστορική βραδιά

Θέλω να περάσουμε με ισοπαλία. Έτσι τζιαμέ να σπάσετε τα ράδια τζαι τα τηλέφωνα να καμαρώνετε πως η φετινή κυπελλούχος πήρε το τρόπαιο χωρίς να σας νικήσει……και εγώ να κάμνω φιέστα!!

Πάντως το παραδέχομαι. Εν πολλά άδικο και οι δύο αγώνες να γίνουν στην έδρα μας. Τα λέμε στο Τσίρειο

Τι πρίχτικο θεέ μου να βγαίνετε στα ράδια και να λέτε οπαδός της αελ, πρωταθλήτριας Κύπρου 2011-2012. Χαίρω πολύ. Εν να σας το κάμω και εγώ και εν να τραβάτε τα μουστάκια σας ρε γατάκια λαλώ σας το. Δείτε παράδειγμα.

-Ναι επόμενος παρακαλώ

«Ναι! Γεια σας Hoolifan εδώ οπαδός ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρωταθλήτριας Κύπρου 1960-61, 1965-66, 1971-72, 1973-74, 1974-75,1975-76, 1976-77, 1977-78, 1978-79, 1980-81, 1981-82, 1982-83, 1983-84, 1984-85, 1986-87, 1988-89, 1992-93, 2000-01, 2002-03, 2009-10»

-……πω, ναι ρε φίλε πες μας να δούμε…..

-….και Κυπελλούχος Κύπρου 1965, 1972, 1974, 1980, 1981, 1982, 1983, 1988, 1991, 1994, 2000, 2005, 2011, 2012 . Τι κάνετε είστε καλά?»

-……..την αθλητική εκπομπή πρόσφεραν οι γατοτροφές whiskas

Γυρίλλες ρε καττούθκια. Όπως τους κάττους που φακκούν γυρό και βουρούν την ουρά τους έτσι που να πάθετε !!!

Οι τίτλοι ρε μισ μισ  εν όπως τα παράσημα στο στρατό. Εγίνετε λοχίες και πάτε να διατάξετε τον στρατηγό ρε????? Πάρε δέκα.

Μας είπαν δεν μπαίνουμε τετράδα ούτε με πόμπες. Μπήκαμε και κτυπάμε ακόμα και δεύτερη θέση. Μέχρι τα Χριστούγεννα μας είπαν πάμε για διάλυση. Είμαστε στα ημιτελικά του κυπέλου την ώρα που οι δυο πρωτοπόροι είναι εκτός. Δεν βγάζουμε την χρονιά δεν έχουμε υπόθεση, και κερδίζω τους πρωτοπόρους με 3-0 και 4-0. Εν νομίζετε εν καιρός να πείτε και τίποτε άλλο εκτός που μαλακίες?

Ε λαστιχαρούθκια ήβρα το. Το πρόβλημα σας στην επίθεση δημιουργήθηκε από την μέρα που διώξατε το Σολάρι μεχμεχμεχμεχ

Είσαστεν πολλά άτυχοι γαμώτο. Αν εδέρνετε την αελ και επερνούσατε στο κύπελλο ήταν να πιάτε το χ σας προχτές!! Θρίαμβος!

Ερώτηση ρε λαστιχαρουθκια. Αν χάσετε που την πεθαμένη ανώμαλη ήνταλως να σας κανέσουν 300 ευρώ την ημέρα  που δικαιούστε για να αγοράσετε φάρμακα???? Ούτε υπόθετα εν θα αγοράζετε με έτσι λεφτά

Σόρρυ υπόθετα απαγόρευσεν τα ο γιατρός, εν ερεθισμένο ακόμα το κωλαράκι….

20 ευρώ χρεώνει η Αεκ. Τι να κάνουμε παιδιά. Κάθε πουτάνα την τιμή της…

Εν να σε γυρέψω. Έσχει καφενέ ρε αεκούλα, μπυρίτσα, εισφορά στην Ομόνοια και εισφορά στο σουβλιτζιή για την μιξ ενισχυμένη.

Την παρθενική του εμφάνιση στο eurogroup θα κάνει απόψε ο Χάρης Γεωργιάδης. Ετοίμασε το κωλαράκι σου Χάρη, μεν κάμνεις πως δεν ακούεις δεν μας πείθεις με τα αυτιά  που διαθέτεις

Εσύ Χάρη μου στήνεις το φτιν σου πας τον τοίχο και ακούεις να μπου λαλεί ούλλη η πολυκατοικία.

Ερώτηση. Που επίεν ο Σαρρής όταν ήταν εκείνος υπουργός οικονομικών εν τζαι μετρά παρθενική έννε?

Τούτη η λίστα ρε παιδιά με όσους έβγαλαν λεφτά από τη Κύπρο αργεί??? Θα την πληρώσει κανείς σε τούτο το κωλονησί??

Και γαμώ τη διορατικότητα να ξυπνήσουν μια μέρα 6 χιλιάδες άτομα σε αυτό το νησί και να πούνε, πάω να σηκώσω τα λεφτά μου.

Με τέτοιες πιθανότητες θα έπρεπε να κερδίζαμε το λόττο 3-4 χιλιάδες άτομα την φορά. Η ανακοίνωση με τους νικητές θα θύμιζε λίστα με τους εισαχθέντες στα ελληνικά πανεπιστήμια!

Άμα το κούρεμα καταθέσεων που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες εντελώς τυχαία και χωρία καμία πληροφόρηση από κουμπάρους και συμπέθερους, το μαντέψανε 6 χιλιάδες άτομα, ένα τσουνάμι ή ένα σεισμό θα ξέρει και ο γείτονας να μας πει ρε παιδιά

Ένα χτύπημα του πλανήτη από μετεωρίτη πριν να το δουν οι ειδήμονες της Νάσα το έχει ο συμπέθερος του Νίκου άνετα!

Ρε κοπέλια του τριφυλλι νετ. Νάκκον ήρεμα με τα στατους. Μόλις εδιάβασα το στάτους σας πως παίζει «Για σε τρελαίνομαι» στον Αστρα εγύριζα το κουμπί να έβρω τον σταθμό σαντές τζε ρογα που βυζί νεοσύλεκτου στο στρατό!

Θα αναθέσω στον Χριστο Κουρτελλάρη να μου γράψει την ωδή προς τον Hoolifan. Έχω κάτι υπόψη μου, κάτι σε πάρτε φόρα γ** μπιιιιιιπ ,fuck μπιπ πισκαλάτε το μπιιιιιπ.  Όλα τα έσοδα από την πώληση του cd θα πάνε στην καταπολέμηση… του αποελ.

Αν συνεχίσει έτσι ο διοικητής της κεντρικής με τα περιοριστικά μέτρα στις αναλήψεις θα πρέπει να βγάλει και περιοριστικά μέτρα και για μένα. Στα πόσα μέτρα δικαιούμαι να του κοντέφκω.!!

Άτε αλανιάρηδες μου για σας και με το νου σας όσοι έσχιετε. Όσοι δεν έχετε ελάτε να σας δώσω. ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να ξιουριστεί ο Αης Βασίλης !!!!

Υ.Γ Ρε Λόρδο και ρε Green Devil έσχει καιρό να τα πούμε. Που τον καιρό που δέρνει η ομάδα σας εξεχάσετε με τέλεια. Τώρα τώρα να σας κάμει καμιαν σαντανοσχιά και θα με πιάνετε πάλε να πάμε για μπύρες και θα σας κάμνω τον θυμωμένο….για κανένα δίλεπτο!!!

Υ.Γ Ο Λεο και ο Ασίς στην συγκέντρωση χτες στους Εργάτες πρέπει να ενομίσαν ότι επαίζαν σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα! Τι κόκκινα χαλιά, τι παλιά λεωφορεία τι πορεία πάνω σε δρόμους στρωμένους με τριφύλλια! Καμιά Χοσέ Ντολόρες επήραμεν τους χα χα χα?? Έτσι είναι ο λαός μάγκες μου. Δείξτου ότι τον αγαπάς και τον σέβεσαι και θα σε κάνει πρωταγωνιστή των παλιών παραμυθιών. Λέο και Ασίς καλωσορίσατε στο βασίλειο της πράσινης βασίλισσας!