Αστυνομικά μέτρα Αεκ – ΟΜΟΝΟΙΑ


Παραθέτουμε πιο κάτω το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, με τα αστυνομικά μέτρα της αναμέτρησης της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ και καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τα ακολουθήσει:

“Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, 2013 και ώρα 16:30 στο Στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία ανακοινώνει τις ακόλουθες διευθετήσεις:

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ ,η Δυτική κερκίδα. Για την είσοδο των οπαδών στο στάδιο θα ανοίξει μία διπλή και δύο μονές είσοδοι στην Δυτική κερκίδα για τους οπαδούς της ΑΕΚ και δύο διπλές είσοδοι στην Ανατολική για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00.

Λόγω και της καθυστέρησης που παρατηρείται από την λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου των εισιτηρίων, καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Για να κατευθυνθούν στο στάδιο οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προτρέπονται να κατευθύνονται από τον κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου ΓΣΖ και ακολούθως δεξιά στο Στάδιο. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό καλούνται να στρίψουν αριστερά από τον κυκλικό κόμβο Κ. Χωριού
μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και μετά να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα έρχονται από Λευκωσία.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του σταδίου ΓΣΖ και αντί αυτού να εισέρχονται στην λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη από την οδό Παϊσίου ( δρόμος του Νέου Νοσοκομείου ).

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Ανατολική κερκίδα καθώς και στις παρόδους προς τον κυκλικό κόμβο του σταδίου ΓΣΖ, ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύουν πίσω από την Δυτική κερκίδα καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το νέο Νοσοκομείο και τη λεωφόρο Φανερωμένης.

Από την λήξη του αγώνα περί ώρα 18:15 μέχρι και την πλήρη αποχώρηση όλων των οπαδών, η λεωφόρος Γ. Χριστοδουλίδη (Μπροστά από το Στάδιο) θα είναι κλειστή για το κοινό και για τις δύο κατευθύνσεις και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από όσους αποχωρούν από το γήπεδο.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο Στάδιο μετά την 15:30 ώρα.

Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο Στάδιο οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή ή θα έχουν με οποιοδήποτε τρόπο καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Για την φύλαξη οποιονδήποτε πολύτιμων αντικειμένων (περιλαμβανομένου και του κράνους) των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στο Στάδιο, θα υπάρχουν κατάλληλοι χώροι φύλαξης στο Στάδιο όπου θα μπορούν να τα παραδίδουν οι οπαδοί και να τα παραλαμβάνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια.

Η Αστυνομία θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και καλεί όλους να συνεργάζονται μαζί της και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της”.

www.omonoia.com.cy