Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσουμε τα κριτίρια


Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Άστρα” μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.

Για το αν θα μπορούν να βρεθούν ελαφρυντικά για την απόδοση της ομάδας

Εμείς δεν ψάχνουμε ποτέ για ελαφρυντικά και ούτε θα το κάνουμε τώρα. Θα πω μόνο πως καμιά ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια, ούτε να έχει την ίδια υψηλή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Είναι γεγονός πως χθες δεν είχαμε μια από τις συνηθισμένες μας πολύ καλές εμφανίσεις, ωστόσο εμείς κρατάμε το ότι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν πάθος, είχαν τσαμπουκά, έτρεχαν, πάλεψαν και στο τέλος κρατάμε το λευκό 0-0.  Ένα αποτέλεσμα με θετικά και αρνητικά στοιχεία. Εμείς θα κτίσουμε πάνω στο 0 παθητικό ενόψει τους επαναληπτικού της Λεμεσού.

Για το παιχνίδι με την αεκ

Είναι δεδομένο το ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά και για την αεκ. Η ομάδα της Λάρνακας είναι μια ποιοτική ομάδα, όμως έχουμε και εμείς τη δική μας δυνατή ομάδα, τα δικά μας ποδοσφαιρικά ατού και τη δική μας φιλοσοφία.

Θα προσπαθήσουμε σήμερα και αύριο να ετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές γι`αυτό το παιχνίδι, ξεκουράζοντας αυτούς που πρέπει και ετοιμάζοντας τους υπόλοιπους, ούτως ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε στη Λάρνακα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θεωρούμε πως τουλάχιστο στο ένα εκ των 2 παιχνιδιών που έχουμε παίξει δικαιούμασταν τη νίκη και αισιοδοξούμε σαν αποφασισμένοι που είμαστε να κάνουμε το Σάββατο το διπλό.

Για τους τραυματισμούς που μπορεί να υπήρξαν από το παιχνίδι με την αελ

Ο Σοάρες είχε κάποιο πρόβλημα και έγινε αλλαγή. Θα δούμε σήμερα στην απογευματινή μας προπόνηση αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή αν χρειάζεται απλά ξεκούραση. Δεν φάνηκε να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με παίκτη μας. Μετά την προπόνηση μας θα ενημερώσουμε με ανακοίνωση τον κόσμο μας μέσω της επίσημης μας ιστοσελίδας.

Για την οικονομική εκστρατεία και τις εκδηλώσεις

Απόψε πάμε Εργάτες, σε μια εκδήλωση που καλύπτει όχι μόνο τους Εργάτες αλλά και τα γύρω χωριά.  Σύμφωνα με δική μας ενημέρωση αναμένεται πάρα πολύς κόσμος και θερμή υποδοχή της ομάδας μιας και θέλουν να ευχαριστήσουν τους παίκτες για όλα αυτά που γίνονται φέτος από τη πλευρά τους.

Αύριο στην Κοκκινοτριμιθιά, την Κυριακή για τους φίλους μας στη Λεμεσό στο Κηποθέατρο των Πολεμιδιών, ενώ την Τετάρτη έχουμε ένα χορό που διοργανώνουν φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λακατάμιας στο Παβίλιον.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα περάσουμε τα κριτίρια, μας μένουν ακόμη λίγες μέρες και αν συνεχίσει ο καθένας να κάνει την υπέρβαση του θα τα καταφέρουμε.