Η βοήθεια του κόσμου μας είναι πάρα πολύ σημαντική


antonis zimaras futsal omonoia

antonis zimaras futsal omonoia

Παιχνίδι νοκ – άουτ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου δίνει αύριο (20:30) στο στάδιο «Ελευθερία» η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο τον Αρίων Εργατών, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, Αντώνης Ζυμαράς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου για το αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και προσοχή για να επιτευχθεί ο στόχος. Επίσης, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου, στο δύσκολο παιχνίδι που τους περιμένει.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αντώνης Ζυμαράς επεσήμανε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς που κρύβει παγίδες και γι’ αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, αφού τα λάθη σε παιχνίδια νοκ-άουτ δεν συγχωρούνται».

Ακόμη, τόνισε πως ισχυρό κίνητρο για την ομάδα μας αποτελεί η τρίτη σερί κατάκτηση νταμπλ:

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος έρχεται με φιλοδοξίες, ενώ έχει και ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση που πέτυχε σε βάρος της ΣΠΕ. Εμείς έχουμε το ισχυρό κίνητρο του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο».

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει δυναμικό και μαζικό παρών στο «Ελευθερία», για να στηρίξει την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά:

«Η βοήθεια του κόσμου μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Θέλουμε να έρθουν στο στάδιο «Ελευθερία» και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον κόσμο. Επίσης, είναι σημαντικό να έχουμε μαζική παρουσία του κόσμου μας και για οικονομικούς λόγους».