Hoolifan: Η Πάφος εδυσκόλεψε μας παραπάνω


Έλα ρε μαλάκες επελλάνετε με, Ξύπνα ρε να γράψεις, θέλουμε άρθρο θέλουμε άρθρο έσχει που το πρωί παίζουν τα τηλέφωνα

Εξύπνησα και ήταν γεμάτο το inbox μηνύματα. Τα μισά έγραφαν Σήκου γράψε ρε γάρε. Τα άλλα μισά έγραφαν πέρασα υπέροχα call me!!!

Μα να μεν αφήνετε ένα πλάσμα να γαμήσει με την ησυχία του ρε παιδί μου τι ξεδιάντροποι που είσαστε. Άτε κοπελες πίσω στους αντράες σας και στα παιδιά σας χρειάζονται την παρηγοριά σας.

Δεν λέω είμαι καλός στο κρεβάτι, αλλά να μου ζητά η μαμά σας αναπαράσταση το βράδυ για το τι έγινε στο γήπεδο??? Σόρρυ γλυκιά μου εσύ δεν θέλεις γκόμενο εσύ θέλεις τον Γκουσκούνη στα νιάτα του!!!

Ένοιωθα ανήμπορος να αντιδράσω. Προσπαθούσα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να κρατηθώ στη θέση μου, μα είχα παραδοθεί στη μανία του όχλου. Σαν ένα καράβι στη φουρτούνα που πάει όπου γουστάρει το κύμα και ο αέρας. Κραυγές, αλαλαγμούς αλλοιωμένα πρόσωπα και μια βάρβαρη παρατεταμένη υστερία. Ήταν το ΟΜΟΝΟΙΑ-αποελ 1-0…

Άμαν το αποελ είχε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης και έφαε 3, να αρχίσω να ανησυχώ που οι ευρωπαίοι μας έστειλαν τους καλύτερους τους να μας βοηθήσουν να βγούμε που την κρίση???????

Πάμε για ρεκόρ τζαι πάμε για ρεκόρ. Καλή προσπάθεια 14 λεπτών.

4-0 και 3-0 τους δύο κύριους διεκδικητές του τίτλου. Πισκαλάτε το τρόπαιο του κώλου σας το αξίζετε και οι δύο. Θα δυσκολευτείτε στα χερούλια.

By the way κάμετε καμιά μιχτή ομάδα να σας δέρνουμε με δυσκολία μεχμεχμεμχεμ

Λαβόρδε όμορφη μπαλιά βρίσκει τον Μαντούκα και να το 3-1 κυρίες και κύριοι!

Έχουν απόλυτο δίκαιο να φωνάζουν τα καουτσουκ για τους παίχτες τους. Μιλάμε αυτός ο Νικολαίδης αγνώριστος, περίμεναν πολλά από εκείνον. Δυστυχώς ούτε ο Τσαγγάρη μπόρεσε να βοηθήσει αφού δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ούτε σαν αλλαγή.

Αλωνεύτης 300 χιλιάδες το χρόνο. Καλό DEAL !!!! Βοήθησε πάρα πολύ. Έμαθε στους παίχτες του αποελ πώς να κάμνουν βρουλούθκια στα αποδυτήρια.

Δεν ήταν ικανοποίηση αυτό που με κυρίευσε. Ήταν αγνή γλυκιά αίσθηση εκδίκησης, να βλέπω την απόγνωση στα σκυφτά του πρόσωπα και την περηφάνια στα πρόσωπα των φίλων μου. Ήταν το ΟΜΟΝΟΙΑ-αποελ 2-0…

Έστησε και τείχος ο Χιώτης. Ε Χιώτη μου το σινικό τείχος να έβαλλες τζιαμέ, πάλε θα ρουφούσες όπως ρουφας τες γρανίτες τζιαμέ στο μαγαζί της γυναίκας σου και φωνάζει ότι επασχινες.

Μιας και τον ανάφερα πιο πάνω τον Γκουσκούνη θυμάσαι Διονυσάκι την ατάκα του έτσι. « Βάστα τοίχο γιατί θα ζμπρώξω γερά!». Έτσι σου είπε και ο Λεο χτες και δεν πίστευες παπάρα.

Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο μας λένε τα λάστιχα. Παρά να σου το γαμάνε το κωλαράκι καλύτερα να το χρησιμοποιείς για τον σκοπό που δημιουργήθηκε ρε λαστιχάρικα.

Άκου 3-0. Η Πάφος εδυσκόλεψε μας παραπάνω.

Τέρμα η κόντρα με τους πορτοκαλλί. ΘΥΡΑ 5 ερχόμαστε σκουλήκια θα το μετανοιώσετε!!

Τι πάει να πει 3-0 από το 65? Εγώ πλήρωσα να δω ένα ντέρμπι και απαιτώ να βλέπω ντέρμπι κύριοι!!!!

Είδατε ρε κοπρίτες τι μαλακία είναι άμαν παίζεις 11 εναντίων 11?

Γιατί οι γραμμές? Χαλούν όλη τη φάση.

Ο μικρός αποελίστας πήγε σπίτι του και ρώτησε το παπά τους γιατί δεν έκαμαν σουτ που την άσπρη βούλα στη περιοχή όπως κάμνουν συνήθως.

Η στιγμή της χαλάρωσης, η φάση που ανάβεις και τσιγάρο και αρχίζεις να κάνεις τον απολογισμό σου. Κάνεις ένα σύντομο replay όλης της ευτυχισμένης σου μέρας και σκέφτεσαι πως θα το γιορτάσεις αργότερα. Ήταν το ΟΜΟΝΟΙΑ-αποελ 3-0…..

Άτε γεια ρε λαστιχάρικα περαστικά σας 3 και καλά σας. Και αν με λέτε χοχο εγώ σας λέω Χο Χο Χο merry Christmas ελάτε τζαι τα δώρα σας παλαβούθκια. Ένα για σένα, ακόμα ένα και σένα και το τελευταίο πάλε για σένα.

Στο κάτω κάτω δεν πειράζει ρε πελλέ. Επαιξες τσαμπιονς λιγκ. Μουαχαχαχαχαχαα

Υ.Γ Διαμαρτύρομαι έντονα για την ενέργεια του ΓΣΠ να επιτρέψει άνοιγμα orange shop στο βόρειο πέταλο. Δεν εξηγείται αλλιώς η τόση έντονη παρουσία από κασκολ και σημαίες.

Υ.Γ 2 Ρε μπάτσοι φκιερώστε καμμιαν ποτηλια με χημικά στο νηπιαγωγείο των μωρών σας.

Υ.Γ 3  Άκρων άωτο της μπουρδελοκατάστασης. Να είσαι υπουργός δικαιοσύνης να δίνεις διαταγές να συλληφθούν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια αλλά να τους εκπροσωπείς στο δικαστήριο για την υπεράσπιση τους τόσα χρόνια. Ιωνά περαστικά σου .

Υ.Γ 4 ΘΕΛΩ δηλώσεις ΧΑΤΖΗΡΑΟΥΦ τώρα. Ε μα δεν γίνεται μου στέρησε τουλάχιστον ακόμα 2 σελίδες άρθρου!!