Απολαυστικό Fan Day, με το μεγαλύτερο ανθρώπινο τριφύλλι στον κόσμο


Το μεγαλύτερο ανθρώπινο τριφύλλι στον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία το Fan Day της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τη Θύρα 9 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, «Ηλίας Πούλλος», το οποίο απόλαυσαν με τη ψυχή τους όλοι όσοι έδωσαν το παρών τους κατά τη διάρκεια της ημέρας (10:00-20:00). Κορυφαία στιγμή ήταν ο σχηματισμός του μεγαλύτερου ανθρώπινου τριφυλλιού στον κόσμο, με τη συμμετοχή όλων όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ.

Ξεχώρισε επίσης η βράβευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σωτήρη Καϊάφα, Άκη Ιωακείμ, Νικόλα Γεωργίου, Ράινερ Ράουφμαν και Κώστα Καϊάφα, όπως επίσης και του επί 17 συνεχόμενα χρόνια (1993-2010) φροντιστή της ομάδας μας, Αντρέα Κηπέρα.

Απ’ το «Ηλίας Πούλλος» πέρασαν οι ποδοσφαιριστές μας, όπως και στελέχη του προπονητικού μας τιμ, με επικεφαλής τον προπονητή, Τόνι Σαβέβσκι, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ένιωσαν τη μεγάλη αγάπη που τρέφει γι’ αυτούς. Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τον κόσμο, απολαμβάνοντας τον θαυμασμό και το σεβασμό των φίλων της ομάδας μας.

Στο χώρο υπήρχαν περίπτερα της Green Boutique και της Θύρας 9, τα προϊόντα των οποίων έγιναν ανάρπαστα, ενώ υπήρχαν συνεργεία τόσο για εισφορές, όσο και για πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης, υπήρχε παιχνιδότοπος για τους μικρούς φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα εκ των γηπέδων που υπάρχουν στο «Ηλίας Πούλλος». Την ατμόσφαιρα έκαναν ακόμη πιο όμορφη οι DJ’s και η ζωντανή μουσική, ενώ υπήρχε άφθονο φαγητό και ποτό.

Το Fan Day έκανε όλους στην οικογένεια της ομάδας μας να νιώσουμε πολύ πιο δυνατοί, ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που θα γίνει τις επόμενες 20 μέρες, για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται, ούτως ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάσει ολοκληρωμένο φάκελο για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αξίζει τόσο στους διοργανωτές του Fan Day, όσο και στον ανεπανάληπτο και μοναδικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έστειλε το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένος να διασώσει την ομάδα του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά της Θύρας 9, που με κόπο και μεγάλη προσπάθεια οργάνωσαν το φεστιβάλ , με μοναδικό τους κίνητρο την αγνή αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μαζί μπορούμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πηγή: omonoia.com.cy