Οι εκδηλώσεις των ημερών για οικονομική ενίσχυση


Συνεχίζονται τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις που εντάσσονται στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η οικογένεια της ομάδας μας δίνει μεγάλο και δύσκολο αγώνα, με στόχο να συγκεντρώσει εκείνο το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ και να αποφύγει τις όποιες ανεπιθύμητες κυρώσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε τον κόσμο της, προκειμένου όλοι μαζί να κάνουμε το θαύμα να γίνει πραγματικότητα.

– Κυριακή, 31 Μαρτίου, Fan Day, «Ηλίας Πούλλος»
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε συνεργασία με τη Θύρα 9, διοργανώνει Fan Day την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, «Ηλίας Πούλλος». Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 20:00, ενώ η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ μόνο για ενήλικες, καθώς τα παιδιά θα εισέρχονται στον χώρο δωρεάν. Θα υπάρχουν αρκετά περίπτερα, πολλές εκπλήξεις και δώρα, παιχνιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, όπως επίσης φαγητό και ποτό. Ακόμη θα υπάρχει ζωντανή μουσική από συγκρότημα, όπως και DJ’s. Όλα τα έσοδα από το Fan Day να διατίθενται για οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης, θα τιμηθούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενώ θα γίνει προσπάθεια για να σχηματιστεί το πιο μεγάλο ανθρώπινο τριφύλλι που έγινε ποτέ. Στο χώρο θα βρίσκονται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στελέχη του προπονητικού μας τιμ, όπως και ποδοσφαιριστές για να μοιράσουν αυτόγραφα, να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ομάδας μας.

– Δευτέρα, 1η Απριλίου, συγκέντρωση, Παρνασσός Στροβόλου
Την Δευτέρα, 1 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο οίκημα του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου, στις 17:00, στα πλαίσια της οικονομικής εκστρατείας της ομάδας.

– Τρίτη, 2 Απριλίου, συγκέντρωση, Παλιομέτοχο
Στο οίκημα του συλλόγου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση την Τρίτη, 2 Απριλίου, στις 19:00, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας.

– Τετάρτη, 3 Απριλίου, συγκέντρωση, Λύμπια
Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στις 19:00, στο οίκημα του συλλόγου «Ολυμπιάς» Λυμπιών, με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Τετάρτη, 3 Απριλίου, συγκέντρωση, Κίτι
Μεγάλη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Απριλίου, στο οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων Κιτίου, στις 19:00, η οποία θα καλύψει τις περιοχές Κίτι, Μενεού, Περβόλια και Τερσεφάνου. Μεγάλος στόχος είναι η οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν επιπλέον εκδηλώσεις, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας. Παράλληλα, καλούμε όσους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν να διοργανώσουν ανοικτές συγκεντρώσεις ή εκδηλώσεις, όπως επικοινωνήσουν με το Σωματείο μας (22875874).