Θύρα 9: Όλοι Fan Day


Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε. Η μέρα για το μεγάλο παγκύπριο fan day της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε συνεργασία με την Θύρα 9 στο Ηλίας Πούλλος. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί και θα κρατήσει μέχρι τις 8 το βράδυ.

Πιο κάτω ένα απόσπασμα από την χθεσινή ανακοίνωση της Θύρας 9 για το σημερινό Fan Day οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου:

Μια μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ, για όλους τους οπαδούς της βασίλισσας, με άφθονο φαγητό και ποτό και για όλες τις ηλικίες ενώ το παρών της στην εκδήλωση θα δώσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα και μέλη της διοίκησης. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περίπτερα όλων των ειδών, όπως της οργανωμένης μας κερκίδας, του μαθητικού της Θύρας 9, των τμημάτων βόλεϊ, καλαθόσφαιρας , φούτσαλ και ποδηλασίας και άλλα πολλά. Από το FAN DAY δεν θα μπορούσαν επίσης να απουσιάσουν και τα περίπτερα των πράσινων ιστοσελίδων του διαδικτύου έτσι μαζί μας αύριο θα είναι και το omonoianews.com, το kifines.com και το trifylli.net ενώ στο Ηλίας Πούλλος θα βρίσκεται και το κατάστημα της οργανωμένης μας κερκίδας.

Για τους μικρούς φίλους της ομάδας θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος ενώ στον χώρο θα υπάρχει και μεγάλη έκθεση φωτογραφίας με ιστορικές στιγμές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της Θύρας 9. Στις 3 το μεσημέρι θα τιμηθούν παλιές δόξες της ομάδας μας αφού η Θύρα 9 θα τιμήσει τον μεγάλο αρχηγό Κώστα Καϊάφα, τον Ράινερ Ράουφμαν, τον Άκη Ιωακείμ και τον Αντρέα Κυπέρα. Αμέσως μετά θα τιμηθεί και ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ομάδας μας.

Στις 4μιση το απόγευμα θα ακολουθήσει άλλη μια πρωτότυπη ενέργεια της Θύρας 9, κάτι που θα περάσει εκ νέου στην ιστορία σαν ακόμα μία κατάκτηση του οργανωμένου μας συνόλου και του περήφανου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στις 4μιση λοιπόν θα επιχειρηθεί το μεγαλύτερο ανθρώπινο τριφύλλι στην ιστορία σε συνεργασία πάντα με το ρεκόρ Γκίνες!

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης και για να τεθεί σε κλήρωση, το κατάστημα Πόλυς Πουμπουρής έχει χαρίσει ένα ποδήλατο Mountain Bike 26 ιντζών αξίας 320 ευρώ!! Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση θα πρέπει απλά να προμηθευτείτε τους λαχνούς κλήρωσης που θα είναι προς πώληση στο φεστιβάλ των οποίων τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά και μόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.