Κάτω τα ξερά σας από τη Κύπρο


Μικρή έως πολύ μικρή σημασία έχει βέβαια πως θα περνούσε στα ψηλά η κίνηση της Θύρας 9 για να κατέβει αποφασιστικά σε αγώνα της εθνικής Κύπρου στο ΓΣΠ και να φωνάξει την ώρα που ο περισσότερος κόσμος ήταν αποβλακωμένος στην τηλεόραση του. Το είχαμε προβλέψει εξάλλου από τη πρώτη στιγμή πως δύσκολα θα γινόταν κάποια αναφορά σε κυπριακά μέσα για τα μηνύματα που ήθελε να στείλει η οργανωμένη μας κερκίδα.

Εμείς απλά να ευχαριστήσουμε ιστοσελίδες εκτός Κύπρου για την αναφορά τους. Δύο παραδείγματα είναι τα πιο κάτω. Πολύ πιθανόν η κίνηση αυτή να δημοσιεύτηκε και σε άλλες σελίδες ΕΚΤΟΣ Κύπρου:

www.pressaris.gr

Οι οπαδοί της Ομόνοιας στην αναμέτρηση της Κύπρου με την Ελβετία έστειλαν με πανό το δικό τους μήνυμα στην Τρόικα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεγαλόνησο 

Σε δεύτερη μοίρα είχε περάσει ο αγώνας της Κύπρου με την Ελβετία (0-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεγαλόνησο.

Οι φίλοι της Ομόνοιας που βρέθηκαν στη Λευκωσία για την αναμέτρηση, έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Τρόικα με ένα πανό που έγραφε: «Κάτω τα χέρια από την Κύπρο».

www.ultras-tifo.net

CYPRUS – Switzerland

About 50 Gate 9 supporters (Omonoia, Cyprus) went to the match and shouted against troika and economic crisis.