Βουλή των αντιπροσώπων ποιού?


Green Devil

Green Devil

Γεια σας και χαρά σας, πως πάμε ρε μάγκες? Ανοίξαμε τις πύλες και σήμερα για όλους εσάς που με πεθυμήσατε. ‘Ελαμψα διά της απουσίας μου, αλλά τι να κάνω… κάτι σαν τους βουλευτές του Νίκου. Έφυγα ταξιδάκι μπας και ηρεμήσω με όλα αυτά που βλέπω

Αν και δεν το συνηθίζω θα μιλήσω σήμερα για πολιτική. Δεν μίλησα προεκλογικά, πιστεύω ότι γενικά έχετε όλοι τον νου να αποφασίσετε χωρίς τον διαβολάκο μέσα σας, αλλά τώρα οι συνθήκες μου το επιβάλλουν.

Ξεκινώντας θεωρώ δεδομένο πως ο πρόεδρος έχει πουλήσει τον Κυπριακό λαό, αλλά πάνω από όλα τους ψηφοφόρους του, μιας και άλλα υποσχόταν προεκλογικά και άλλα έπραξε μετά και την εκλογή του.

Θεωρώ επίσης δεδομένο πως έγινε τεράστια ζημιά με το που ήρθε στην Κύπρο και στη Βουλή αυτό το νομοσχέδιο για κούρεμα.

Είτε όχι είτε ναι, εφάμεντην πηλέ ανέγραφαν οι αναρχικοί. Κάπως έτσι είναι και τα γεγονότα αυτή τη στιγμή, αφού αν ψηφιζόταν ναι καταλαμβαίνετε και τι θα γινότανε. Τώρα που ψηφίστηκε προσωρινό όχι οι Ρώσοι (και όχι μόνο) φεύγουν.

Αν με ρωτάτε αυτό ακριβώς ήθελαν και οι Ευρωπέοι σύμμαχοι (τρόπος του λέγειν) μας.

Τώρα τι γίνεται? Πως σώζουμε την χώρα μας.

Η άποψη μου είναι από τη στιγμή που η μαλακία έγινε από το Νικούι πρέπει να σκύψει ο ίδιος το κεφάλι και να φέρει την αξιοπιστία πίσω, πράγμα που δεν φαίνεται να το κάνει, αφού το εγώ του είναι μεγαλύτερο από το συμφέρον του Κυπριακού λαού.

Κρατώντας όλα τα δεδομένα που έχουμε θα ήθελα να ζητήσω από κάποιο κόμμα να κάνει την κίνηση ΜΑΤ και να βάλει το Νίκου μέσα σε μισό παπούτσι.

Αφού ξέρουμε πως οι Ρώσοι για να μείνουνε και να μη φύγουνε πρέπει να έχουν διασφαλισμένο πως δεν θα τους πειραχτούν οι λογαριασμοί εκτός και αν. Και αφού εμπιστοσύνη δεν υπάρχει στο πρόσωπο του προέδρου, ας προτείνει κάποιο κόμμα να μπει στη Βουλή προς ψήφοφορία, η τελική απόφαση αν θα υπάρξει κούρεμα να πρέπει να είναι ομόφωνη.

Με αυτό τον τρόπο μπαίνουν στο παιχνίδι όλα τα κόμματα και ο Ρώσος επενδυτής που έχασε την εμπιστοσύνη του προς το Νικούι θα έχει πάτημα όλα τα υπόλοιπα κόμματα αλλά και βουλευτές για να μη φύγει. Κάπως έτσι κρατάς για αρχή τη μη διάλυση όλου του συστήματος μας.

Η μια επιλογή είναι να πει Ναι και να το δεχτεί ο Yesman, πράγμα και το οποίο πρέπει να κάνει αλλιώς παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη και δείχνει σε όλους ότι ήταν όλα προσυμφωνημένα για το ξεπούλημα της Κύπρου και απλά εδώ και μέρες παίζει θέατρο.

Αν πει το όχι, τότε φτάνουμε στη διάλυση της χώρας μας για την ξεροκεφαλιά του μεγαλύτερου προδότη.

Κύριοι Βουλευτές, Βουλή των αντιπροσώπων σημαίνει του κόσμου που σας ψήφισε. Αυτούς πρέπει να αντιπροσωπεύεται και όχι τα κομματικά σας συμφέροντα.

Ο Κύπριος πολίτης πεινά και θα πεινάσει περισσότερο, κόσμος δεν έχει μέλλον, σκέφτεται να μεταναστεύσει και όσοι μείνουν να ζήσουν κάτω από ακόμα ένα ξένο κλοιό, όπως παλιά που μας πουλούσε ο ένας κατακτητής στον άλλο.

Είναι ντροπή ακόμα και τις τελευταίες αυτές ώρες να βάζετε το κομματικό συμφέρον πάνω από την περηφάνια και τη βιωσιμότητα του Λαού.

Δεν είναι όντως η ώρα να βρούμε τους φταίχτες και να τους δικάσουμε, είναι όμως η ώρα μονοιασμένα να σώσουμε τη χώρα μας. Γιατί τυχόν ξεπούλημα της δεν έχει γυρισμό, η ανεξάρτητη Κύπρος έκλεισε, μια και καλή.

Μάγκες ειλικρινά διακρίνω τεράστια μυστικοπάθεια στο τι συμβαίνει και ίσως να μην έχω εγώ τη λύση. Αλλά τη δικαιολογία – κουφέτα που κουβαλάνε εδώ και λίγες μέρες πως θα κλείσουμε με αυτά που κάναμε, δεν τη δέχομε μιας και σας εξήγησα πιο πάνω πως φεύγουμε από αυτή τη φάση.

Από εκεί και πέρα θέλω να δω τους πραγματικούς ανθρώπους της Βουλής και με τη ψήφο τους , τις ιδέες τους αλλά και τη θέληση τους να βγούμε έξω από αυτό όλο το σενάριο.

Και στην τελική πέστε στον κόσμο, όταν τα φτιάξετε λίγο, αν τα φτιάξετε, μάγκες τα κάναμε σκατά, οι επιλογές όμως υπάρχουν και είναι α, β, γ,…θ, ψηφίστε αύριο ποια προτιμάτε εσείς σαν ο Λαός της Κύπρου και με δημοψήφισμα και ότι αποφασιστεί να στηριχτεί από όλους μας για το καλό της πατρίδας μας.

Και ναι τότε θα πάμε όλοι ενωμένοι να σώσουμε αυτή την ταλαίπωρη χώρα, τότε ναι, ίσως να έχουμε ελπίδα, ίσως μας βοηθήσει και κανείς άμα δει πως είμαστε όντως ένα.

ΥΓ: Ελπίζω στο τέλος να μη νικήσει ο εγωισμός και οι φιλίες…

ΥΓ: Για μένα η Τρόικα από τη στιγμή που χθες είπε πως δεν δέχεται να πάρουμε δάνειο από αλλού έπρεπε να φύγει με τις κλωτσιές και αν λέγανε και τίποτα να τους λέγατε εδώ είναι Κύπρος, Άισσιχτίρ μαλάκες

o Green Devil | [email protected]