Αποψινή συνάντηση στον ΕΑΣ Αγίου Δομετίου


Ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο οίκημα του ΕΑΣ Αγίου Δομετίου, στα πλαίσια της Οικονομικής Εκστρατείας Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και το παρών τους θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, καθώς και της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Επίσης, θα υπάρχει συνεργείο που θα δέχεται εισφορές.
Η μαζική προσέλευση των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή αποτελεί βασική προϋπόθεση για να στεφθεί με επιτυχία η συγκέντρωση. Σ’ αυτήν θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, όπως και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, με μοναδικό στόχο το καλό της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας την αποψινή εκδήλωση στο οίκημα του ΕΑΣ Αγίου Δομετίου παρουσία του Διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαβάστε παρακάτω

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΩΡΑ 6.30 ΣΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΕΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ