Αναβολή εκδήλωσης


Αυτό που δυστυχώς περιμέναμε άρχισε. Δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνει ανεπηρέαστη από όλο αυτό τον ιστορικό ξεσηκωμό στη Κύπρο. Δυστυχώς ο αγώνας για τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να περιμένει μέχρι τη σωτηρία της ίδιας της Κύπρου μας. Γιατί είμαστε γελασμένοι αδέρφια αν πιστεύουμε πως θα παραμείνει είτε ΟΜΟΝΟΙΑ είτε κυπριακό πρωτάθλημα είτε οτιδήποτε με τη βόμβα που μας έφεραν στις πόρτες μας τα τσιρακια του ΔΝΤ του eurogroup και οι εγκάθετοι τους στη Κύπρο.Τα ξένα συμφέροντα έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο στραγγαλισμό του κυπριακού λαού, τον χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο για να ακολουθήσουν και άλλοι λαοί στη Ευρώπη που όπως όλα δείχνουν και όπως φωνάζαμε απο παλιά είναι μια ένωση των αφεντικών και των μονοπώλιων και όχι των λαών.

Με αυτό το σκεπτικό οι φίλοι στη περιοχή Παλιομετόχου αναβάλουν την αποψινή τους εκδήλωση για να βρίσκονται εκει μαζί μας. Παρακάτω η ανακοίνωση τους:

Μετά από επιθυμία των φίλων της ομάδας μας που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Παλιομετόχου, η αποψινή ανοικτή συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για να διεξαχθεί στο σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου, αναβάλλεται.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή της ανοικτής συγκέντρωσης, είναι η επιθυμία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Παλιομέτοχο να παρευρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει σήμερα το απόγευμα, έξω από κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, η ανοικτή συγκέντρωση στο Παλιομέτοχο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26 Μαρτίου, η ώρα 19:00, στο οίκημα του συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑΣ Παλιομετόχου.