Ο κόσμος προτίμησε την εισφορά


Ο κόσμος σήμερα έκανε αυθόρμητη αλλά μαζική αποχή από το γήπεδο. Εμφανές ήταν η προτίμηση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην δώσει σήμερα δυναμικό και μαζικό παρών στο ΓΣΠ αλλά να δώσει εισφορά στο Σωματείο, βλέποντας το παιχνίδι από τα κατά μέρους ΣΥ.ΦΙ και fan club της τριφυλλάρας σε όλη τη Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Δεν είχε βγει επίσημα απόφαση για αποχή, αλλά ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φαίνεται να είναι πολύ πιο αποφασισμένος να σώσει αυτό το σωματείο από κάθε άλλη φορά. Τρανό παράδειγμα τα 2043 εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είμαστε σίγουροι πως αργά σήμερα, ή αύριο θα δημοσιευτούν ανακοινώσεις από όλα τα ΣΥ.ΦΙ και τα Fan club σε Κύπρο και εξωτερικό με τα ποσά που μαζεύτηκαν από τις εισφορές. Ευχόμαστε το ποσό να είναι σημαντικό και νιώθουμε πως με αυτή την αυθόρμητη κίνηση του κόσμου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει κατά πολύ κερδισμένη.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της βδομάδας, υπήρχαν πολλές απόψεις από αναγνώστες της σελίδας μας και όχι μόνο για την αποχή από το σημερινό παιχνίδι. Άλλωστε και εμείς ως σελίδα τοποθετηθήκαμε και καλέσαμε τους αναγνώστες μας όπως δώσουν τα λεφτά από τα εισιτήρια και την βενζίνη (που θα χρειάζονταν για να δουν το σημερινό αγώνα από το γήπεδο), σε εισφορές.

Στο παιχνίδι με την Σαλαμίνα όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται ΕΝΤΟΣ έδρας, να είστε σίγουροι πως θα μας δείτε όλους εκεί, δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τα λεφτά από τις εισπράξεις να πηγαίνουν στα ταμεία της δικής μας ομάδας, αλλά και με επιπλέον εισφορές από όλους εμάς. Γιατί αυτή η ΟΜΑΔΑ έχει κόσμο, και ομάδα με κόσμο δεν χάνεται ποτέ