Χτενίζουν την Πάφο για την ΟΜΟΝΟΙΑ


gate 9 pafos

gate 9 pafos

Διαβάζοντας κανείς όλα αυτά τα κείμενα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες 15 ημέρες, τα οποία προβάλλουν τις εκδηλώσεις “αγάπης” όπως τις έχουμε χαρακτηρίσει για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα διαπιστώσει πως ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτης αυτές τις μέρες έχει ένα παραπάνω λόγο ύπαρξης. Αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από την σωτηρία της μεγαλύτερης ομάδας του τόπου, την σωτηρία του πιο ένδοξου σωματείου της Κύπρου.

Μέσα σε αυτή την έξαρση για οικονομική στήριξη του Σωματείου υπάρχουν και οι αφανής ήρωες που τρέχουν χωρίς να προβάλλονται και μπράβο τους. Είμαστε βέβαιοι πως αυτοί που κρύβονται πίσω από τις γενναιόδωρες εισφορές, αυτοί που τρέχουν μέρα νύχτα για να κερδίσουν το κάθε λεπτό της ημέρας, έχουν ένα λόγο περισσότερο να νιώθουν δικαιωμένοι με το αποτέλεσμα.

Μέσα σε αυτούς τους αφανής ήρωες εμείς θέλουμε να προσθέσουμε και τα αδέρφια της επαρχίας Πάφου. Γνωρίζουμε για απίστευτες προσπάθειες των ΟΜΟΝΟΙΑτων της πόλης που έχουν “χτενίσει” κυριολεκτικά την Πάφο από το κέντρο της πόλης, μέχρι την Γιόλου, το Πολέμι, την Πόλη Χρυσοχούς ακόμη και τον Πωμό.

Είμαστε ευτυχής που πληροφορούμαστε καθημερινώς για ενέργειες στην Πάφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας που γίνονται στα πλαίσια αυτής της οικονομικής εκστρατείας για την αγαπημένη μας ομάδας. Έχουν μαζευτεί χιλιάδες ευρώ στην επαρχία, μα το σημαντικότερο απ’ όλα είναι η προσωπική τριβή που έχουν τα αδέρφια της Πάφου με τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑτη της επαρχίας.

Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει σύνορα και όσο πιο μακριά, τόσο πιο περήφανους βρίσκει υποστηρικτές. Μπράβο στα αδέρφια της Θύρας 9 Πάφου και του ΣΥ.ΦΙ Πάφου για τις πρωτοβουλίες τους και καλή συνέχεια μάγκες στο “χτένισμα” της πόλης.