Πάτρα: ..Και του ΛΑΟΥ ομάδα


Αδέλφια ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ της Πάτρας, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά σε ενά μεγάλο κίνδυνο. Αν δεν καταφέρει να βρει τα λεφτά μέχρι το τέλος του μήνα, το μέλλον της θα είναι αβεβαίο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για όλους εμάς τους απαντάχου οπάδους της, είναι ολόκληρη μας η ζωή, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παεί καλά τοτέ εμείς πάμε ακόμα καλύτερα, όταν έχει προβλήματα, εμείς χάνουμε την υγεία μας. Αυτή τη στιγμή η ΑΓΑΠΟΥΛΛΑ μας χρειάζεται οσό ποτέ άλλοτε. Κάποτε μας στήριξε εκείνη, τωρα θα την στηρίξουμε εμείς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως άλλωστε λέει και ο ύμνος μας, στηρίζεται στις δυνάμεις του ΛΑΟΥ της.

Ένας ΛΑΟΣ που οτάν το θελήσει μπόρει και κάνει θαύματα, αυτό αλλωστέ δείχνει και ο αγωνάς που δινεταί σε κάθε γωνιά που υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ για την σωτηρία του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου! Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ της Πάτρας δεν μπορούσε να είναι απών από αυτή τη μάχη. Από αυρίο ξεκινούμε τον δικό μας αγωνά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ολοί μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλώστε και η μικρή εισφορά θα είναι μεγάλη. Να στερηθούμε κάτι τώρα, ουτώς ώστε να μην στερηθούμε μετά οτι αγαπήσαμε περισσότερο στη ζωή μας.

Θέλουμε να είμαστε η γενιά που θα λέμε στα παιδιά μας ότι σώσαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να είστε σίγουροι οτί μπορούμε να το καταφέρουμε ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παραμείνει ζωντανή, θα είναι πάντα ο εφιάλτης όλων των αλλόθρησκων, θα συνεχίσει να είναι το οξυγόνο μας. Οσοί μπορείτε να βοηθήσετε αυτήν την πρωτοβουλία στην Πάτρα, ξέρετε που θα μας βρείτε.