Τους τρομάζει η ιδέα μιας δυνατής ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Πριν 2 βδομάδες θα λέγαμε πως κανείς δεν πίστευε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό τον οικονομικό γολγοθά που είχε να ανέβει πριν τις 31 του Μάρτη. Για αυτό και οι εχθροί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έβγαζαν την γλώσσα τους περίπατο και περιφρονούσαν το κόσμο της ομάδας, αποδεικνύοντας έτσι τα πραγματικά τους αισθήματα μίσους απέναντι στην μεγαλύτερη ομάδα του τόπου.

Αφορμή του πιο πάνω, μια ιστορία που μας περιγράφει φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη σημερινή εκδήλωση στα Πολεμίδια:

“Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που διαδραματίστηκε πριν λίγες ώρες στα Πολεμίδια. Εκεί που πήγαινα και εγώ για να βρεθώ στην εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Όπως ήταν λογικό τα αυτοκίνητα ήταν γραμμή στο δρόμο και δύσκολα θα έβρισκα κάποιο χώρο για να σταθμεύσω.

Εκεί όμως που βρήκα χώρο να σταθμεύσω, πίσω μάλιστα από 2 άλλα αυτοκίνητα (χωρίς να με νοιάζει αν θα καθυστερούσα να φύγω από εκεί), βγήκε με ένα προκλητικό ύφος ένας κάτοικος των εκεί σπιτιών και μου λέει πως εδώ δεν είναι χώρος στάθμευσης και να βρω αλλού να αφήσω το αυτοκίνητο μου.

Σας λέω απλά πως το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα το θυμό του αντι-Ομονοιάτη, γιατί δείχνει πως ενωμένοι μπορούμε να ξυπνήσουμε σε όλους εφιάλτες μιας ζωής. Εφιάλτες δικούς τους που βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ υπερδύναμη, και για μας να ξυπνήσουμε το όνειρο της ζωής μας. Την βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ που τους τρομάζει όλους”.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη επιβεβαίωση από το περιστατικό που μας περιγράφει ο φίλος στη Λεμεσό, για την δυναμική που μπορούμε να δώσουμε στην ομάδα μας όλοι μαζί ενωμένοι.