Όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Νέα συγκινητική ιστορία


Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι περήφανος και το αποδεικνύει έμπρακτα με την απίστευτη για τα δεδομένα της Κύπρου κινητοποίηση του. Τις τελευταίες μέρες ζούμε κάτι πρωτόγνωρο στην καθημερινότητα μας, με φόντο το τριφύλλι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΙΔΕΑ και με όλα αυτά που βλέπουμε και ζούμε είμαστε βέβαιοι πως αυτή η ομάδα θα ξεπεράσει την οικονομική φουρτούνα και θα συνεχίσει να βασιλεύει στο χώρο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

Σήμερα, άλλη μια συγκινητική ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας. «Αυτό το μήνα θα ζήσουμε με τη σύνταξη της γυναίκας μου» είναι το μήνυμα που δημοσιεύει σήμερα η επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο που αναρτήθηκε σήμερα την ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Άλλη μία συγκινητική στιγμή – απ’ τις πολλές συμβαίνουν επί καθημερινής βάσης από τότε που ξεκίνησε η Οικονομική Εκστρατεία – έζησε η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν την έναρξη του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, με αντίπαλο τη Πάφο, στο «Παφιακό».

Ένας συνταξιούχος φίλος της ομάδας μας, εντόπισε στις κερκίδες του σταδίου μέλος του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας που διέθετε λαχνούς για οικονομική ενίσχυση και έσπευσε να της παραδώσει τη σύνταξή του, ύψους 1000 ευρώ, ούτως ώστε να συνεισφέρει στην Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κ. Φραγκουλίδης Γιώργος, που διαμένει στην επαρχία της Πάφου, ανέφερε πως ήρθε στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο για να παραδώσει τη σύνταξή του και να πάρει μία θέση στην Αψίδα Αλληλεγγύης που θα ανεγερθεί στο «Ηλίας Πούλλος».

Μάλιστα, με δάκρυα στα μάτια ο κ. Φραγκουλίδης τόνισε: «Αυτό το μήνα θα ζήσουμε με τη σύνταξη της γυναίκας μου», κάνοντας όλους όσους ήταν παρόντες να βουρκώσουν από συγκίνηση, αλλά και από περηφάνια για το μεγαλείο της μεγάλης ΙΔΕΑΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Φωτογραφία: Ο κ. Φραγκουλίδης παραδίδει τη σύνταξή του στην κα. Πένη Ηλία, μέλος του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας και ένας νεαρός που αγόρασε από τις οικονομίες του λαχνούς εισφοράς.  πηγή: www.omonoia.com.cy