Η δική μας επιλογή για το παιχνίδι με Ολυμπιακό


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο και δεν θέλουμε να μπερδέψουμε το κόσμο, αλλά το TRIFYLLI.NET θα προτιμήσει εισφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρά εισιτήριο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τονίζουμε πως η σελίδα μας δεν σχετίζεται ούτε με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε με την Θύρα 9. Η άποψη που εκφράζουμε αφορά καθαρά τους αρθρογράφους της σελίδας μας.

Υπάρχει βέβαια και ο κόσμος που μπορεί να συνδυάσει τις δύο επιλογές, πηγαίνοντας στο γήπεδο και παράλληλα κάνοντας και εισφορά στο Σωματείο. Εμείς θεωρούμε πολύ σημαντικό τα λεφτά από την βενζίνη και το εισιτήριο του αγώνα, ή ακόμη και από ένα ποτήρι νερό που θα δώσει ο καθένας μας στο γήπεδο, να προστεθούν και να δοθούν εκεί που πραγματικά υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ. Στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε ΚΑΝΕΝΑ φίλο της ομάδας που θέλει να σταθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές στο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και το κόσμο που θα επιλέξει να δώσει τα χρήματα του στην ομάδα, κάνοντας αποχή από το παιχνίδι αυτό.

Το μόνο που θέλουμε να παρακαλέσουμε το κόσμο είναι να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο της σωτηρίας και να συνεχίσει την μεγάλη αυτή μάχη.

Υ.Γ: Η ιστοσελίδα μας επέλεξε εσκεμμένα να μην δημοσιεύσει το άρθρο με τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.