Προς ολοταχώς για το δεύτερο χιλιάρικο!


Όπως είχαμε αναφέρει με την έναρξη της εκστρατείας μας δημοσιεύουμε τα statement του λογαριασμού με το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι τις 11/03/2013. Για λόγους προσωπικών δεδομένων έχουμε σβήσει τα επίθετα των καταθέτων. Μαζί με τα statement και η γραπτή απόδειξη παράδοσης των πρώτων 1000 ευρώ από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες:

Statement 1 | Statement 2 | Αποδειξη Παράδοσης

Ευχαριστούμε τον κόσμο για άλλη μια φορά για τη στήριξη που δείχνει και την αγάπη του για αυτό το σωματείο. Η πρώτη θέση στο μνημείο της σωτηρίας είναι ήδη γεγονός και ο καθένας από εμάς, είτε αρθρογράφος είτε αναγνώστης είτε μέλος του trifylli.net Group θα μπορεί να είναι περήφανος μετά από χρόνια για την έμπρακτη συνεισφορά του.

Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την εκστρατεία με στόχο άλλη μια θέση στο μνημείο της σωτηρίας με σκοπό να την χαρίσουμε στα αδέρφια που δεν είναι πια κοντά μας, να ονομαστεί δηλαδή ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΥΡΑ 9 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Είμαστε σίγουροι πως τους αξίζει να πάρουν μια θέση δίπλα σε όλους εμάς που αγωνίζονται για τη σωτηρία.

Ο λογαριασμός έχει μέχρι στιγμής άλλα 160 ευρώ και είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος μας θα ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό του και θα συνεχίσει να δίνει από το υστέρημα του για να σωθεί αυτή η ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Πιο κάτω παραθέτουμε τα στοιχεία του λογαριασμού όπου μπορείτε να συνεισφέρετε στην εκστρατεία μας για την δεύτερη θέση στο μνημείο. Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο Αλέκο για την πρωτοβουλία του και την άψογη συνεργασία που έχουμε για να μαζευτούν αυτά τα λεφτά.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ :  0177-05-057575-00
  • ΟΝΟΜΑ: Αλέκος Αλέκου (υπεύθυνος πρωτοβουλίας)
  • IBAN: CY 98 0020 0177 0000 0005 0575 7500
  • Swift BIC CODE: BCYPCY2N