Αφού η ιστορία σας ανήκει


Λίγες μόνο μέρες χρειάστηκε αυτός ο περήφανος λαός για να μαζέψει τα πρώτα 1000 ευρώ. Η θέση στο μνημείο σωτηρίας σας ανήκει φίλοι αναγνώστες και μέλη του trifylli.net. Εσείς κινητοποιηθήκατε εσείς καταθέσατε από το υστέρημα σας για την μεγάλη μας αγάπη. Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε αυτή την πρωτοβουλία αναγνώστη μας και βοήθησατε έμπρακτα στην οικονομική εκστρατεία της ομάδας μας.

Τα 1000 ευρώ θα παραδοθούν αύριο στα γραφεία του σωματείου και απόδειξη μαζί με statement του λογαριασμού θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα μας. [Δείτε Εδώ]. Όσοι φίλοι καταθέτες δεν επιθυμούν να αναρτήσουμε το όνομα τους ας μας στείλουν ένα μήνυμα ή ένα email ώστε να επεξεργαστούμε τα statement πριν τη δημοσίευση.

Συνεχίζουμε δυναμικά για το δεύτερο χιλιάρικο. Υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που θέλει να βοηθήσει και μπορεί να το κάνει συνεχίζοντας τις καταθέσεις στο λογαριασμό που έχουμε κυκλοφορήσει.

Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε τις καταθέσεις σας είναι:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ :  0177-05-057575-00
  • ΟΝΟΜΑ: Αλέκος Αλέκου (υπεύθυνος πρωτοβουλίας)
  • IBAN: CY 98 0020 0177 0000 0005 0575 7500
  • Swift BIC CODE: BCYPCY2N

Εισήγηση μας είναι μετά το trifylli.net group που θα αναγράφεται στο πρώτο τούβλο στο μνημείο σωτηρίας , στο δεύτερο αφού καταφέρουμε να μαζέψουμε τα λεφτά να γράψουμε ΟΜΟΝΟΙΑ-ΘΥΡΑ 9 ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Θα είναι εις μνήμη όλων των αδερφών μας που μας κοιτάνε από ψηλά να δίνουμε τη δική μας μάχη για τη σωτηρία.

Είμαστε βέβαιοι πως αν ήταν εδώ μαζί μας θα προσπαθούσαν όπως όλοι μας για να σώσουμε την αγαπούλα. Για εκείνους λοιπόν οφείλουμε να μαζέψουμε το δεύτερο χιλιάρικο και να πάρουν την θέση τους στη λαμπρή ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.