Τι άλλο να πει δηλαδή ο άνθρωπος ??


Πριν έρθω στην Κύπρο δεν ήξερα ότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό. Με όλο το σεβασμό πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο.

Ξεκινήσαμε με τις δηλώσεις του προπονητή της Αέλ, μετά την χθεσινή του ήττα από το παράρτημα της ΚΟΠ. Τι άλλο να πει δηλαδή ο άνθρωπος για να καταλάβετε όλοι πως μια ομάδα, όχι σπρώχνεται αλλά κωλοσύρνεται για να πάει εκεί που είναι???

Και τι σύμπτωση και αυτή, όποτε υπάρχει κάτι μη μεμπτό να γυροφέρνει εκεί κοντά μια συγκεκριμένη ομάδα. Είτε διαιτησία ονομάζεται αυτό, είτε δικαστική, είτε μεγαλοπαράγοντες της ΚΟΠ, είτε καρδιακές, είτε χαμένα δείγματα ούρων, είτε ταχυδρομεία που ανοίγουν Κυριακές, είτε αλλαγή κανονισμών στη μέση της χρονιάς και πάει λέγοντας η ιστορία, γνωστό και το τροπάριο αν μας ρωτάτε.

Αυτή είναι η ομάδα τους και γι`αυτό δεν θα γίνουμε ποτέ σαν και αυτούς. Αν είχανε τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ θα ήταν 15 βαθμούς από την κορυφή οι βρωμισμένοι αυτή τη στιγμή. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους, γιατί εμείς όντος παλεύουμε για μια άλλη νοοτροπία, μια άλλη πιο αγνή ιδεολογία, γι`αυτό και είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ χωρίς μέχρι, χωρίς μετάνοιες, ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.