Μην σταματάς ΟΜΟΝΟΙΑτη


omonoia a team above all

omonoia a team above all

Όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε Κύπρο και Εξωτερικό συζητά καθημερινά το οικονομικό θέμα της ομάδας. Έχει γίνει πραγματικά ένα απίστευτο για τα δεδομένα της Κύπρου ξεσήκωμα οπαδών που μας αφήνει πραγματικά συγκινημένους.

Η Ιστορία όμως μας έμαθε πως η νίκη για να έρθει πρέπει να ιδρώσουμε πολύ το τιμημένο το τριφύλλι στις καρδιές μας. Κάθε κίνηση εφησυχασμού μπορεί να αποβεί μοιραία. Το λέμε και το νιώθουμε, γιατί ακούμε τελευταία διάφορα σενάρια περί σωτήρων.

Έχουμε να πούμε κάτι σε όλους μας τους αναγνώστες. Αυτή τη φορά ο κόσμος θα φέρει την νίκη, που σε αυτή τη περίπτωση η νίκη θα γραφτεί για πάντα στην Ιστορία. Γιατί κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον υπέροχο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί πολύ απλά εμείς θα σώσουμε την ομάδα από τα λάθη και τις κλεψιές που έγιναν σε βάρος του σωματείου.

Εμείς, ο κόσμος της ομάδας, ο κάθε ένας από εμάς θα γραφτεί στην Ιστορία για ένα 2ο 1948. Για μια χρονιά που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη. Για μια χρονιά που θα καταφέρουμε να κερδίσουμε ακόμη και την θλίψη της εποχής μας.

Η δική μας επανάσταση – Το δικό μας 1948

Δώσε και εσύ αίμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ