Η πάταξη της βίας…


Δεν θα μείνει ασχολίαστο. Μπορεί να έχουμε γεμάτο το κεφάλι μας με πολλά αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν θα περνάνε στο ντουκου.

Μπράβο στην αστυνομία, εύγε κ.Ιωνά που δείχνεις από την αρχή πως θα κυλήσουν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Λεάντρο ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνιζόταν στο χτεσινό παιγνίδι. Πήγε λοιπόν στη κεντρική κερκίδα μαζί με τα παιδιά του που φορούσαν φανέλες της Ομόνοιας. Εκεί οι εξυπνόβλακες αστυνομικοί του απαγόρευσαν την είσοδο γιατί μπορεί να προκαλούσαν επεισόδια. Παρά το ότι οι ίδιοι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου της Πάφου έτρεξαν στις εισόδους για να σταματήσει η παρεξήγηση η αστυνομία ήταν ανένδοτη

Είστε ηλίθιοι γελοίοι και επικίνδυνοι. Αν αυτά είναι τα μέτρα σας για να παταχθεί η βία να σας ενημερώσουμε πως δεν έχετε ιδέα! Η στάση σας ήταν φανερά προκλητική και προσβλητική απέναντι στον αρχηγό της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού. Εμείς το μόνο που θα σας απαντήσουμε είναι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο γήπεδο και θα σας αρχίσουν στα κλωτσίδια ένα τσούρμο «αλήτες» ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να σκεφτείτε «Μα γιατί μας χτυπάνε δεν κάναμε τίποτα». Η στάση σας και η συμπεριφορά σας απέναντι σε οτιδήποτε ομονοιάτικο τα τελευταία χρόνια το αποδεικνύει περίτρανα. Έχουμε μαζέψει πολλά για τη γούνα σας και θα έρθει η ώρα που θα σας τα ξεπληρώσουμε.