Βήμα Φιλάθλου: Άλλη μια ιδέα για οικονομική ενίσχυση


Βήμα Φιλάθλου

Βήμα ΦιλάθλουΓεια σας αδέρφια. Θέλω και γω με τη σειρά μου να στείλω μια εισήγηση για τούτη τη μεγάλη εκστρατεία που αρχίσαμε για να σώσουμε τη μεγάλη μας αγάπη. Την άλλη αγωνιστική παίζουμε με τον Τακτακαλά αλλά ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Εγώ υπολογίζω ότι 10 χιλιάδες θα τους πάρουμε εύκολα. Εισήγηση μου είναι να κάνουμε οργανωμένα αποχή, να μην δώσουμε τα λεφτά μας στους άλλους για να τα δώσουμε στην ομάδα μας.

Να στήσουμε γιγαντοοθόνες σε κάποιο χώρο. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα τούτο. Να δει ο κόσμος το παιχνίδι και μετά να ακολουθήσει τόμπολα που τόσο πολύ ζητά ο κόσμος. Να γίνει κάτι σαν ένα μικρό event. Να έχει είσοδο 10 ευρώ. Είμαι σίγουρος πως 5 χιλιάδες φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σίγουρα θα δώσουν το παρών τους.

Μετά το τέλος του ματς, αν αγοράσουν όλοι καρτέλες της τόμπολας αξίας 5 ευρώ τότε είναι επιπλέων έσοδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης στο χώρο μπορούν να υπάρχουν όλα τα συνεργεία εγγραφής μελών, Ομόνοια – Παρών, Λαχνοί εισφοράς και χώρος όπου θα μπορείς να κάνεις το season ticket σου επί τόπου.

Πιστεύω εν να υπάρξει πολύ μεγάλη ανταπόκριση σε τούτο, λόγω της ευκολίας που θα μπορείς σε 2 λεπτά να εκδώσεις το εισιτήριο διαρκείας σου.

Ν.Α. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – Βήμα Φιλάθλου – [email protected]