Μια θέση στο μνημείο της σωτηρίας


Λοιπόν από τα λόγια στις πράξεις παιδιά. Η ομάδα του Trifylli.Net σε συνεργασία με πρωτοβουλία αναγνώστη μας αλλά αντιλαμβανόμενη και το θερμό ενδιαφέρον των αναγνωστών μας, αποφάσισε την εξαγγελία εράνου για ενίσχυση της αγαπημένης μας ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε την ανέγερση μνημείου στο Ηλίας Πούλλος με τα ονόματα των ευεργετών του σωματείου μας σε ειδικές πλακέτες. Όσοι ΟΜΟΝΟΙΑτες καταφέρουν να διαθέσουν το ποσό των 1000 ευρώ ή και περισσότερα το όνομα τους θα αναγράφεται στο ειδικό μνημείο που θα μείνει εκεί στο Πούλλος να θυμίζει στις επόμενες γενιές πως κάποιοι άνθρωποι κάποτε το 2013 δεν άφησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείσει.

Εμείς σε συνεργασία με φίλους και αναγνώστες μας ανακοινώνουμε απόψε την έναρξη της εκστρατείας μας με σκοπό το “TRIFYLLI.NET Group” να πάρει τη θέση του στο μνημείο της σωτηρίας. Σκοπός είναι να μαζευτούμε 50 άτομα τα οποία θα δώσουμε από 20 ευρώ για να βοηθήσουμε την ομάδα για την οποία ζούμε και αναπνέουμε.

Η ιστοσελίδα μας σε συνεργασία με αναγνώστη που ήρθε σε άμεση επαφή μαζί μας ανακοινώνει το λογαριασμό του για τις καταθέσεις στο σκοπό που ανακοινώνουμε πιο πάνω:

Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε τις καταθέσεις σας είναι:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ :  0177-05-057575-00
  • ΟΝΟΜΑ: Αλέκος Αλέκου (υπεύθυνος πρωτοβουλίας)
  • IBAN: CY 98 0020 0177 0000 0005 0575 7500
  • Swift BIC CODE: BCYPCY2N

Παρακαλείστε όπως αναγράφετε στην κατάθεση σας το όνομα και το επίθετο σας. Το ποσό που θα μαζευτεί μαζί με statement του λογαριασμού θα δημοσιευτούν με την λήξη του εράνου. Αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούν τα 1000 ευρώ για την εξασφάλιση θέσης στο μνημείο όλα τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για αγορά λαχνών εισφοράς του σωματείου.

Πληροφορίες σχετικά με το ποσό που μαζεύεται σε καθημερινή βάση θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και το γκρουπ μας. Σχετική γραπτή επιβεβαίωση για την παραλαβή των χρημάτων θα δοθεί από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ απλά για να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις.

Πάμε αλάνια!!  Βοηθάμε όλοι. Αν δεν βρεθούμε 50 άτομα από 20 ευρώ τότε πραγματικά πρέπει να αρχίσουμε να προβληματιζόμαστε. Πάμε να παρανοήσουμε τον κόσμο αδέρφια, πάμε να τους αφήσουμε με το στόμα ανοιχτό! Το παράδειγμα του φίλου Αλέκου μπορούμε να ακολουθήσουμε όλοι. To trifylli.net ευχαριστεί προκαταβολικά όλους τους αναγνώστες του για το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!