ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Ε λοιπόν το τι γίνεται είναι πραγματικά πρωτόγνωρο. Δεχόμαστε καταιγισμό μηνυμάτων από οπαδούς της ομάδας μας και το μόνο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την κατάσταση είναι η λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Γίνεται χαμός τέτοια κινητοποίηση οπαδών μας δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. Μετά την αρχή των οργανωμένων μας, ανακοινώσαμε και εμείς έρανο-πρωτοβουλία της ιστοσελίδας μας μαζί με τους αναγνώστες μας για να καταφέρουμε να μαζέψουμε το ποσό των 1000 ευρώ και να αποκτήσουμε μια τιμητική θέση στο μνημείο της σωτηρίας εκεί στο Ηλίας Πούλλος.  Όσοι θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν πληροφορίες λογαριασμού εδώ! Όπως φαίνεται το ποσό των 1000 ευρώ που θέσαμε ως αρχικό μας στόχο θα ξεπεραστεί και ελπίζουμε και σε 2000!!

Και άλλα οργανωμένα και μη σύνολα οπαδών μας ξεκινούν από σήμερα τη δική τους εκστρατεία. Μαθητές από σχολεία, συνάδερφοι σε δουλειές, φοιτητές από πανεπιστήμια και κολλέγια της Κύπρου, ακόμα και οι φοιτητές μας στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει τον αγώνα για να βρούνε τα 1000 ευρώ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πενήντα άτομα από 20 ευρώ μάγκες. Τόσο απλό μαζευτείτε οργανωθείτε και βοηθήστε την αγάπη μας. Σκεφτείτε μετά από 30 χρόνια να πάτε με τα παιδιά σας στο Πούλλος και να του δείξετε περήφανα την έμπρακτη στήριξη σας στην ομάδα που θα μείνει εκεί με το πέρασμα των αιώνων!

Μην περιμένεις να βρεθούνε 5000 άτομα να βάλουν από 1000 ευρώ να σωθεί η ομάδα. Μάζεψε το γκρουπ σου, είτε φίλους είτε συναδέρφους είτε οικογένεια, βάρτε εσείς τα 1000 ευρώ και κάνε την αρχή. Δουλεύουμε παιδιά δουλεύουμε!