Θύρα 9: Ωρα για ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

90

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Οι εξελίξεις στο αγαπημένο μας σωματείο τρέχουν και ο κόσμος παρακολουθεί άναυδος την κατάσταση που ορισμένοι έχουν φροντίσει να περιέλθει η βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η Θύρα 9 άμεσα προγραμμάτισε συγκέντρωση στο οίκημα της με την παρούσα επιτροπή και παλιά στελέχη και φίλους της οργανωμένης μας κερκίδας. Μέσα απο την αποψινή συγκέντρωση πάρθηκαν αποφάσεις οι οποίες σύντομα θα ανακοινωθούν σε όλο τον κόσμο της ομάδας.

Εν αναμονή της δημοσιογραφικής διάσκεψης του προέδρου Σ.Μυλωνά η οργανωμένη μας κερκίδα έχει να θέσει σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σύσσωμο τον κόσμο της ομάδας και έφτασε πλέον η στιγμή να απαντηθούν. Ήρθε η ώρα αυτοί που ζητούν την βοήθεια του πράσινου λαού να λογοδοτήσουν, ήρθε η ώρα για ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε ότι αφορά το αγαπημένο μας σωματείο.

Η Θύρα 9 απαιτεί όπως αύριο στην διάσκεψη δωθούν τα ακριβή ποσά τα οποία το σωματείο καλείται να μαζέψει μέχρι το τέλος του μήνα. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει πλέον μπουχτίσει απο λόγια, έχει κουραστεί απο υποσχέσεις και ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. Πιο σημαντικό, ο κόσμος έχει κουραστεί να δίνει απο το υστέρημα του χωρίς να ξέρει που καταλήγουν τα χρήματα του. Απαιτούμε όπως αύριο δωθούν τα ακριβές ποσά των οφειλών, όπως επίσης και μια αναλυτική επεξήγηση τους προς τον κόσμο της ομάδας. Είστε υπόχρεοι κύριοι να λογοδοτήσετε στον πράσινο λαό, είστε υπόχρεοι να εξηγήσετε και το τελευταίο σέντ των οφειλών. Απαιτούμε πλήρη παρουσίαση των βραχυπρόθεσμων οφειλών του σωματείου.

Η οργανωμένη μας κερκίδα θα σταθεί στην πρώτη γραμμή για την σωτηρία αυτού του σωματείου. Ηδη προγραμματίζονται πολλές κινήσεις, προς πολλές κατευθύνσεις και με πολλούς αποδέκτες. Ελπίζουμε όπως αύριο γίνει αυτό που απαιτεί σύσσωμος ο κόσμος της ομάδας, ελπίζουμε όπως όσοι ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση στο σωματείο να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η συμμετοχή ορισμένων εκ του παρώντος διοικητικού συμβουλίου στο καταστροφικό συμβούλιο του Μ.Νεοφύτου δεν μπορεί ούτε να ξεχαστεί, ούτε και να διαγραφεί, παρά τις οποιεσδήποτε φιλότιμες προσπάθειες στο παρών στάδιο. Αποτελεί ΧΡΕΟΣ προς το σωματείο και τον περήφανο κόσμο της ομάδας ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονταν και στα δύο συμβούλια να πρωτοστατήσουν στην προσπάθεια σωτηρίας του σωματείου. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ οι πρώτοι που θα συνεισφέρουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ για να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ απο το αδιέξοδο να είναι αυτοί που συμμετείχαν στο έγκλημα εις βάρος της με την παρουσία τους στο προηγούμενο καταστροφικό συμβούλιο.

Για τις αποφάσεις και την δράση της οργανωμένης μας κερκίδας επιφυλασσόμαστε να ενημερώσουμε τον κόσμο μετά απο την αυριανή διάσκεψη.

ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 | www.gate9.com.cy