Γκολ να φαν και οι κοτες


Έχουμε πολύ σοβαρά θέματα στο μυαλό μας και κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε καν. Δυστυχώς όμως για εσάς πουλερικά της φάπας έχουμε μνήμη ελέφαντα. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ασταμάτητο κακάρισμα σας μετά την νίκη σας στο ΓΣΠ

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα «Για σας πελάτες», « το ΓΣΠ το εξοχικό μας» και άλλες λοιπές αρλούμπες που ξεστομίζατε σαν κότες που έφαγαν παραισθησιογόνα πίτουρα. Πάτε καλά ρε? Μιλάτε εσείς για εξοχικό? Μιλάτε εσείς για πελάτες?

Μετά και το σημερινό ελπίζουμε να το χωνέψατε σαν ευκολοχώνευτο μαρουλάκι. Αυτή ρε παπάρες είναι η έννοια του εξοχικού, αυτό ρε παπάρες σημαίνει αιώνιοι πελάτες! Να σε παίζω για πλάκα 10 λεπτάκια και εσύ να ιδρώνεις, να αγκομαχάς και να ξεφυσάς.

Γιατί ακόμα και να κάνεις 5 νίκες συνεχόμενες μέσα στην έδρα μου δεν δικαιούσαι να μιλάς για εξοχικό. Εσύ που έβαλες τρία και στην εβδομάδα έφαγες τέσσερα. Εσύ που πάλεψες για το γόητρο και δεν έβαλες γκολάκι και έφαγες και άλλα 2. Εσύ που αναζητάς το γκολ της τιμής και τρως τα γκολ της ντροπής.

Άντε γεια πελάτες, πάρτε τα κουπόνια σας και να μας ξανάρθετε. Ντροπή των κοτετσιών!