Αγάπη χωρίς όρια.. Συγκινητικός ο κόσμος της ομάδας


Σας παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο που δημοσιεύσε η επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου για την επιστολή που έστειλε συνταξιούχος ΟΜΟΝΟΙΑτης μαζί με 500 ευρώ εισφορά στην αγαπημένη μας ομάδα.

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου μας, λίγες ώρες μετά που εκφράστηκε δημόσια από το Δ.Σ. η πρόθεση για πραγματοποίηση οικονομικής εκστρατεία διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και παραμονές της δημοσιογραφικής διάσκεψης που θα γίνει γι’ αυτόν τον λόγο, καθώς αρκετοί είναι οι φίλοι της ομάδας μας που έσπευσαν να συνεισφέρουν οικονομικά, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Αυτό που ξεχώρισε σήμερα ήταν η επίσκεψη στα γραφεία του Σωματείου μας ενός συνταξιούχου, ο οποίος προσέφερε τη σύνταξή του (500 ευρώ) για να σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα, παρέδωσε και σύντομο γράμμα το οποίο μας παρακάλεσε να το μεταβιβάσουμε στους ποδοσφαιριστές.

Το γράμμα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Με λίγα λόγια σας καταθέτω 500 ευρώ για ενίσχυση της ομάδας. Είμαι συνταξιούχος, σας δίνω το μηνιάτικό μου, ελπίζοντας να με μιμηθούν και όλοι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί έκλαψα πολλές φορές από τότε που ιδρύθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που την έβλεπα στο Γκόουλ.

Προς τους ποδοσφαιριστές: Αγαπητοί μου, παίξετε ποδόσφαιρο και θα πάρετε τα λεφτά σας. Με αγάπη ανώνυμος συνταξιούχος, απόστρατος του β’ παγκοσμίου πολέμου».

Παρά τις εκκλήσεις μας για να δημοσιοποιήσει το όνομά του, προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος. Στο δημοσίευμα επισυνάπτουμε αυτούσιο το γράμμα που μας παρέδωσε, καθώς και την απόδειξη είσπραξης των 500 ευρώ. Η περήφανη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του εκφράζει τις «θερμές» της ευχαριστίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ