Βήμα Φιλάθλου: Μερικές προτάσεις


Παραθέτω πιο κάτω και τις δικές μου προτάσεις για την σωτηρία της αγάπης μας.

Διαβάζω αρκετές προτάσεις στα διάφορα μέσα. Μερικές είναι εξαιρετικές και πολύ εύκολα υλοποιήσιμες. Το θέμα όμως είναι να εξευρεθούν χρήματα ΑΜΕΣΑ.

Μένουν μόνο 20 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα.

Το σίγουρο είναι πω πρέπει να περάσει στον κόσμο ότι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ BRAND NAME της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να προχωρήσει στην πράξη άμεσα.

Επίσης πρέπει να γίνουν μαζικά με πολλούς τρόπους την ίδια περίοδο και οργανωμένα. Επίσης χρειάζεται η συμβολή ΟΛΩΝ για την επιτυχία, κόσμου, διοίκησης, παιχτών, προπονητών, μέσων επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΘYΡΑΣ 9.

Προτάσεις και τρόπος λειτουργίας

1. Αναφορά στον κόσμο και τους παίχτες για το ακριβές ποσό που χρειαζόμαστε άμεσα για να μην έχουμε επιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου και του ποσού που οφείλεται στους παίχτες και τους προπονητές.

2. Προσπάθεια από την διοίκηση για να μην επηρεαστεί η ομάδα αγωνιστικά, με ότι και να σημαίνει αυτό (διακανονισμούς, δεσμεύσεις)

3. Εξαγγελία ΑΜΕΣΑ για προπώληση εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς με συγκεκριμένες χαμηλές τιμές 100-150-200ΕΥΡ και παιδικά (βλέπε τι έκανε η Dortmund) και ακόμα αν μπορεί να συνδυαστεί με πακέτα για προαγορά και σε επόμενες χρονιές (για κάποιους που μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα)

4. Να ανοίγει το Ηλίας Πούλλος για τον κόσμο 2 φορές την βδομάδα με 5ΕΥΡ είσοδο. Εκεί να υπάρχει και άτομο του σωματείου για επιπλέον εισφορές για όσους θέλουν.

5. Όχι κόσμος στα εκτός έδρας. Να γίνονται online εισφορές μέσω κάρτας και οργανωμένες συγκεντρώσεις με εισιτήριο 5-10ΕΥΡ.

6. Διοργάνωση ημερίδας στο Ηλίας Πούλλος για παιδία και μεγάλους με την παρουσία των παιχτών και των προπονητών με εισιτήριο 5ΕΥΡ. Πωλήσεις προϊόντων και φαγητό (πχ σουβλάκια, χαμπουργκερς) με εθελοντές στα διάφορα πόστα.

7. Διοργάνωση δημοπρασίας με διάφορα συλλεκτικά προϊόντα από παίχτες, το σωματείο, παλαίμαχους, προπονητές.

8. Λαχνούς εισφοράς σε διάφορες τιμές όπου θα δοθούν για πώληση σε όλη την Κύπρο.

9. Να βρεθούν τρόποι διαφήμισης εταιριών μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταβάλλοντας συγκεκριμένο ποσό.

10. On line εισφορές.

11. Συλλεκτικά προϊόντα “OMONOIA SUPPORTERS” όπου θα διατίθενται προς πώληση.

12. Σχέδιο για τηλεφωνικές εισφορές.

13. Live link από το ΑΣΤΡΑ όπου θα συμμετέχουν διάφοροι καλεσμένοι (παίχτες, παλαίμαχοι, κλπ) και θα μπορεί να παίρνει τηλέφωνο ο κόσμος για εισφορές και επικοινωνία.

14. Διοργάνωση συναυλίας με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες (αν είναι δυνατόν αφιλοκερδώς).

15. Να γίνεται καθημερινή ενημέρωση από το επίσημο site του ποσού που μαζεύεται από κάθε ενέργεια.

Με θέληση και πίστη δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουμε, όχι μόνο να περάσουμε τα κριτήρια αλλά για πράγματα που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε… Φτάνει να περάσει στον κόσμο ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

Κυριάκος Κ | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]