Από αύριο…


Αύριο μετά τη συνέντευξη τύπου και αφού ακούσουμε το τελικό ποσό που χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και τους τρόπους που θα προτείνει η διοίκηση για να το μαζέψουμε περιμένουμε να δούμε ένα τσουνάμι να ξεχύνεται σε όλη τη Κύπρο.

Απαιτούμε αύριο όπου και να πάμε είτε σε στέκια είτε σε καφέ είτε εστιατόρια είτε στις δουλειές και στα σχολεία το πρώτο θέμα συζήτησης να είναι πως θα σωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Απαιτούμε με την ανακοίνωση του ποσού να αρχίσουν να ανακοινώνονται επώνυμα οι εισφορές πρώην και νυν διοικητικών παραγόντων του σωματείου, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ακόμα και οι εισφορές ποδοσφαιριστών του φετινού ρόστερ. Απαιτούμε κάθε μισή ώρα να μας αναγκάζετε να κάνουμε στάτους και tweets με τα λεφτά που έκαναν επώνυμοι και μη φίλοι του τριφυλλιού. Θέλουμε από αύριο κάθε μέρα να βγαίνει και μια ιστορία συγκίνησης και ανιδιοτέλειας από τον κάθε απλό αγνό ομονοιάτη μέχρι και τον πρόεδρο του σωματείου

Αύριο ξεκινούμε την σωτηρία και μετράμε αντίστροφα. Σπάστε κουμπαράδες, κόψτε τους καφέδες και τα ποτά, κόψτε τα εκτός έδρας παιγνίδια, δεν μας νοιάζει αν χρειαστεί να κλέψετε και τράπεζα, όλες οι εισφορές είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίες.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους ομονοιάτες όσες πίκρες και να γεύτηκαν όσα λάθη και να έγιναν όση κακοδιαχείριση και να έγινε. Τώρα είναι η ώρα της σωτηρίας. Και αφού διασφαλίσουμε τη σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας ήρθε και ο καιρός να διασφαλίσουμε πως δεν θα την ξαναδούμε ποτέ ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας σε τέτοιο χάλι.

Αύριο παιδιά. Θα σας δούμε στη μάχη. Όχι ακόμα ρε τριφυλλάρα ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ!