Προτάσεις και μέτρα για οικονομική ενίσχυση


Omonoia Logo

Omonoia Logo

Το κείμενο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς με δικές μας και δικές σας προτάσεις. Ακολουθάτε και εσείς τα μέτρα και τις εισηγήσεις και προωθήστε σε κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη όλα τα πιο κάτω.

Δεν μπορεί βέβαια να είναι όλα υλοποιήσιμα ή όλα εύχρηστα και λειτουργικά, αλλά οφείλουμε να παρουσιάζουμε όλες τις προτάσεις-εισιγήσεις που φτάνουν σε όλους εσάς.Η σωτηρία είναι υπόθεση συλλογικότητας.

Μέτρα για οικονομική ενίσχυση:

1) Εγγραφή μελών στο Σωματείο

2) Εγγραφή στο πρόγραμμα “Είμαι ΟΜΟΝΟΙΑ – δηλώνω παρών”

3) Αγορά-Προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο (Καλούμε το σωματείο να μελετήσει το ενδεχόμενο)

4) Να μπούν Online οι λαχνοί εισφοράς (5-10-20 ευρώ) για άτομα που ζουν στο εξωτερικό.

5) Εγγραφή στην υπηρεσία “ΟΜΑΔΑ” με χρέωση 2 ευρώ το μήνα.

6) Αγορά προϊόντων από την Green Boutique.

Εισηγήσεις αναγνωστών:

7) Ένα flyer(στο facebook) με τα logo χορηγών που ενδιαφέρονται, όπου με κάθε κοινωποίηση=προβολή, θα δίνουν από 1 ευρώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

8) Οι λαχνοί εισφοράς μπορούν να δοθούν σε άτομα στο ευρύτερο κοινό προς πώληση! Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά μπορούν να χρεωθούν σε όλα τα μέλη που είναι μπλεγμένα μέσα στον κόσμο για να προωθηθούν ευρύτερα. Πολλές φορές ακούσαμε για λαχνούς χωρίς όμως να δούμε κάπου να τους πωλούν.

9) Πώληση Season tickets για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

10) Διευθέτηση κλειστών χώρων με γιγαντοοθόνες με είσοδο-εισφορά (10ευρώ) για τους εκτός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης μεθαύριο με ανόρθωση και το Σάββατο με Πάφο.

11) Τηλεφωνική κλήση με χρέωση 10 ευρώ/τηλεφώνημα ως εισφορά στο Σωματείο.

12) Να οργανωθεί την προσεχές Κυριακή σε ένα μεγάλο χώρο, όπως κεντρική κρατική έκθεση, η πιο μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση για να έρθει ο κόσμος από όλες τις επαρχίες να δώσει λεφτά. (Aυτό μπορεί να γίνει ξεχωριστά σε κάθε πόλη, γιατί αντί για βενζίνη τα λεφτά ας πάνε σε εισφορά).

13) Πρόταση kifines.com: Θέλετε να κάνετε το μεγάλο «μπαμ» κύριοι της Διοίκησης; ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 150€ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.

14) Πραγματοποίηση Παγκύπριας συναυλίας με είσοδο εισφορά 20ευρώ. Να καλεστούν φίλοι καλλιτέχνες από Ελλάδα και Κύπρο οι οποίοι είναι έτοιμοι αφιλοκερδώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες για την διάσωση του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου του τόπου.

15) Από 20 ευρώ εισφορά ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στο ΑΚΕΛ  και την ΠΕΟ.

16) Sold Out τα 5 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

17) 1948 φανέλες της πρώτης φανέλας της ομάδας στη συμβολική τιμή των 48 ευρώ.

18) Δημιουργία Τόμπολας ΟΜΟΝΟΙΑ με καθημερινή λειτουργία.

19) Ένα περιοδικό από την ΟΜΟΝΟΙΑ με όλες τις αφήσιες από τους τίτλους της ποδοσφαιρικής ομάδας. Να πωλείται στην τιμή των 20 ευρώ.

20) Οι προπονήσεις στο Ηλίας Πούλλος να ανοίξουν καθημερινά για το κόσμο με είσοδο 5 ευρώ.

21) Προσωπικά δάνεια από όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και των παλαιότερων Δ.Σ για τις άμεσες ανάγκες του Σωματείου.

22) Εισήγηση: Κασκόλ & φανέλες με το μήνυμα “Όλοι μαζί μπορούμε” στη τιμή των 10 ευρώ

23) Αποχή από όλα τα εκτός. Εν μέσω κρίσης ας δίνουμε τα χρήματα μας μόνο στα εντός.

24) Να αναλάβουν διάφορες μικρές ή μεγάλες εταιρίες την συντήρηση μερικών ποδοσφαιριστών. Θα είναι τιμή τους να γνωρίζει ο κόσμος πως ο ποδοσφαιριστής Χ αυτό το μήνα πληρώθηκε από την εταιρία Ψ.

25) Πακέτο εισιτηρίων για τα PLAY-OFF!!

26) Εισιτήρια Φαντάσματα για τους φοιτητές του εξωτερικού.

27) Να εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ τη δική της περιουσία αν θέλει να στήσει γιγαντοοθόνες. Παράδειγμα το Ηλίας Πούλλος. Γιατί να δίνουμε ενοίκιο στο Ελευθερία ή τη κρατική έκθεση ή οπουδήποτε αλλού;

28)Να εκμεταλλευτούμε τις παλιές δόξες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η παρουσία τους σε διάφορες εκδηλώσεις να επιφέρει χρήματα στην ομάδα.

29) ON LINE DONATION SYSTEM. Τώρα ο καθένας να δίνει το ποσό που μπορεί και θέλει μέσω PayPal ότι ώρα θέλει.

30) Να τυπωθεί φανέλα που να πωλείται 10-20 ευρώ που να γράφει ένα έξυπνο slogan ή να έχει τεράστιο τριφύλλι. Να μην λείπει από κανέναν Ομονοιάτη!

31) Συμφωνία με μια μεγάλη εταιρία πρατηρίων βενζίνης. Όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑτες να βάζουν βενζίνη από τη συγκεκριμένη εταιρία και ένα ποσοστό να πηγαίνει αυτόματα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.