Ευχαρίστησε παίκτες και οπαδούς


Στο συνδρομιτικό κανάλι της LTV μίλησε μετά το παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα ο πρόεδρος της ομάδας μας, Στέλιος Μυλωνάς.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

Είναι μια πολύ δύσκολη νίκη πάνω σε ένα πολύ καλό και δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήταν και συνδιεκδικητής μαζί με εμάς της εισόδου στην 4άδα.

Αυτό μας δίνει χαρά, ικανοποίηση, ανακούφιση και μας βρίσκει έτοιμους να συνεχίσουμε αυτή τη σημαντική προσπάθεια στους επόμενους αγώνες, ούτως ώστε να βρεθούμε στην 4άδα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε στην 4άδα, και για την θέση της ομάδας αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα μας.

Για τα κριτήρια

Πάνω σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τους ποδοσφαιριστές για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει σε αυτή τη Διοίκηση και τους υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε και εμείς αντάξιοι και Κύριοι απέναντι τους στο μέγιστο βαθμό. Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ περήφανος εγώ σαν πρόεδρος αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο που ηγούμαστε αυτής της ομάδας με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Όποτε χρειάστηκε να κάνουν υπομονή, την έχουν κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι ποδοσφαιριστές κατανοούν τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα και δείχνουν την αγάπη τους, τόσο προς τον κόσμο αλλά τόσο και προς το συμβούλιο. Χωρίς την ανοχή τους δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε τώρα και το κλίμα στην ομάδα χαρακτηρίζεται από καλό μέχρι εξαιρετικό (μεταξύ ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας και Δ.Σ.)

Πάνω σε αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο από τα βάθη της ψυχής μου, επειδή παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε τους τελευταίους 2 μήνες, ήταν πάντα εκεί, είναι πάντα εδώ και θα είναι πάντα εδώ. Είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος της ομάδας που έχει τέτοιους οπαδούς.

Πρέπει όλοι με τη σειρά μας να βοηθήσουμε, για να μπορέσει αυτή η ομάδα, που το αξίζει τόσο, να επιβιώσει και να περάσουμε τα κριτήρια. Περνώντας τα κριτήρια πιστεύω πως δε θα έχουμε τόσα προβλήματα στο μέλλον. Αυτό το μήνα θα δώσουμε μάχη και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου αλλά και τη συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών να τα καταφέρουμε.

Για το Κύπελλο

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, παρά το 4-0, αφού η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να κάνουμε υπομονή για να μπορέσουμε να πάμε στον επόμενο γύρο. Πάντα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που στην περίπτωση μας είναι την Τετάρτη και μετά τα υπόλοιπα.