Hoolifan: Στο Νίκο ανήκει αυτή η μεγάλη δίκη…


Για σας ρε μωράκια. Όλα καλά? Μπράβο ρε μάγκες έτσι δυνατά περήφανα ομονοιάτικα.

Έχουμε και νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τι να κάμουμε παιδιά υπομονή να τον δούμε τζαι τούτον.

Άτε κανεί, είδαμε τον φύετε τον να μεν τον θωρώ.

Σόρρυ παιδκιά που είμαι προκατειλημμένος. Παθαίνω το μερικές φορές άμαν τυχαίνει ο υποψήφιος να ήταν δικηγόρος της Εοκα Β. Ξέρω το, ξέρω το. Λάθος μου, πρέπει να πάω να δω έναν ειδικό πραγματικά είμαι υπερβολικός μερικές φορές….

Πάντως ρε Νίκο εν θα σου πω ψέματα. Την ώρα που τους έκατσες τις φωνές και φώναζες «Παρακαλώ παρακαλώ» εψάρωσα τζαι εγώ που την τηλεόραση. Εσηκώστηκα ίσχια πάνω και εβούρησα έβαλα σου ένα διπλό ουίσκι με πάγο τζε εκούμπισα το δίπλα που τα μπιμπελό.

Ο Κάρογιαν μου να γίνει οπωσδήποτε πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Μα το θεό δεν εξαναείδα πολιτικό τόσες πολλές φορές σε κλειστό γήπεδο. Ο άνθρωπος είναι λάτρης του μπασκαι

Έννεν λάθος που το έγραψα. Έννεν του μπάσκετ που εν λάτρης εν του Στάθου δαμέ που πίσω που το πρόεδρο μπας-και τσιμπήσουμε κανένα υπουργείο.

Όλοι οι ξένοι δημοσιογράφοι εφιλούσαν το χέρι του Κάρογιαν. Ενομίζαν εν ο Αρχιεπίσκοπος.

Ε μα τόσες φορές που τον είδαν πίσω που τον κάθε πρόεδρο στην ανακήρυξη λαλούν σου τούτος κάτι ένι.

«Στο Δήκο ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη». Και το 4-0 πάνω στη κότα? Όχι τίποτε άλλο να ξέρουμε να αποδώσουμε το ρισπεκτ!

Δηλαδή ρε Κάρογιαν μου όσοι βάλουν μέσα μέσα κανένα χατ τρικ εν σίουρα μέλη του κόμματος?

Ρε Κάρογιαν, ορκίσου πως στη περούκα σου δεν κρύβεις μια καράφλα να! Ορκίσου, πως σε αφήνει αδιάφορο ένα υπουργείο!

Φούλλη κύκνο μου θυμίζεις που λέει και η διαφήμιση! Αλλά στο πρώιμο στάδιο. Ξέρεις. Τον καιρό που ήταν ασχημόπαπο. By the way εν καιρός να δούμε την μεταμόρφωση σου επιτέλους επιάν σε τα γεράματα και έμεινες ασχημόπαπο!

Ξύπνησε ο καημένος ο Σαμαράς και συντρομάχτηκεν. Ενόμισε έχασε το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας μόλις άνοιξε την τηλεόραση

Τουλάχιστον ας έφκαινε το Πασόκ, ήταν να δει και το μάτι μας λίγο πράσινο μεχ μεχ μεχ.

Η πυροσβεστική μόλις είδε το Ελευθέρια έστειλε δυο βυτιοφόρα στο αεροδρόμιο και εκάμναν αψίδα θριάμβου με νερό. Εκαρτερούσαν την εθνική ελλάδας.

Ε μα εφταιεν και ο Νίκος που εφώναζε  « Το πήραμε το πήραμε το Ευρωπαικό»….. Το κόμμα…

Εκάμαμεν την πλάκα μας κάναμε τα αστεία μας αλλά να ξέρετε. Αν στο Δήκο ανήκει αυτή η μεγάλη Νίκη, στο Νίκο ανήκει αυτή η μεγάλη Δίκη. Η δίκη που μας έρχεται παιδιά. H Δίκη και η καταδίκη του νησιού μας για αυτό να επαγρυπνείτε μαγκες. Ξυπνήστε και τον δίπλα που κοιμάται. Αν εν ο Φούλης αφήστε τον έτσι και αλλιώς εν τον κόφτει.

Έβαλε και 4 η σχιλλάκα έτσι στο χαλαρό. Τι βολίδες, τι εκτελέσεις, τι τακα-τακα. Ολάν εν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας τούτος ρε ήταν πόλεμος, το Call of Duty: Skala ops

Εν με έβαλε με μαθητικό ο πορτιέρης στο γήπεδο. Λαλεί μου πόσο χρονών είσαι? Λαλώ του 26. Και πάεις σχολείο(και σούζει την κκελλούα του ειρωνικά) ???. Ναι τρίτη γυμνασίου λαλώ του, είμαι λίγον αδύνατος στα μαθηματικά μεχμεχμεχμεμχ. Είμαι πολλά καλός στη βιολογία όμως. Ειδικά ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Ξεχωρίζω ένα αρχίδι όταν το δω, δεν μου γελά με τίποτε μεχμεμχεμχχμεχ

 Επίκρεψε, εκοκκίνησε, αφού λαλώ σας ρε αρχίδι κανονικό.

Λαλεί μου που δαμέ δεν μπαίνεις με τίποτε. Λαλώ του ρε φίλε τωρά να κάτσουμε να κάμουμε ιστορία? Λαλεί μου ναι. Οκ άκου την τούτη μου εσκέφτηκα τωρά. Κάμνε εσύ τον μαλάκα της ιστορίας και εγώ πάω που δίπλα στην άλλη είσοδο που τους βάλουν ούλλους μεχμεχμεχμεχμ

Άντε γεια Πρισμενίδη Σπασαρχίδη πισκάλα τα μαθητικά του κώλου σου. Έσχε χάρη που είμαι νηφάλιος καθημερινές αλλιώς πιο μέσα που τα εκόφκαν τα τίκετ ήταν να σου κάμουν κολονοσκόπηση να έβρουν το δικό μου

Φεύγει ο Χριστοφή, τίποτα επίσημο για Χριστοφή. Τον θέλουν οι Ρώσσοι, δεν έχουμε πρόταση, έρχεται η πρόταση,  κλείνει στους Ρώσσους τελικά, ανανεώνει διαβατήρια, περιμένουμε εμβάσματα, μεταγραφή γιοκ. Βάρτε το πίσω να ξαναπαίξει και κάπου εν το έπιασα.

Δεν μου το βγάζεται από το μυαλό μου. Ο μάνατζερ του εν ο Φώσκολος. Τέλος.

Ένα μεγάλο respect στους αελίστες που δεν άφησαν κανένα να πανηγυρίσει στο σιντριβάνι της πόλης τους…….Ουστ ρε φαφλατάες. Ξανακατεβείτε που να πανηγυρίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάμετε τους κομπλεξικούς. Να σας ξαναδείξουμε πως κάμνουμε γούνινα παλτά.

Αλλά 2-2 τελευταίο λεπτό. Μα να σας πάρουν το σολομό απ΄τα δόντια ρε παιδί μου.

Πάρτι με Dj οργανώνουν οι αγανακτισμένοι έξω από το προεδρικό για να γιορτάσουν την αποχώρηση Χριστόφια. Μάλιστα. Θυμίστε μου για ποιο λόγο εν αγανακτισμένοι? Σόρρυ που εν να σας το πω αλλά κάποιος που δεν ξέρει τα γεγονότα ΑΝΕΤΑ μπορεί να θεωρήσει ότι είστε ιδιοκτήτες μπυραριών και κλαμπ που διαμαρτύρονται επειδή ο απερχόμενος πρόεδρος τους έκλεινε τα μαγαζιά από τις 12 !

Δεν με κόφτει θα πέσω στο επίπεδο σας. Σιγά τον Dj. Εμείς που να ελευθερωθεί η Κύπρος, που να πάν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους, που να ταυτοποιηθούν όλοι οι αγνοούμενοι μας, που να οδηγηθούν στη φυλακή και όχι στα υπουργεία και στη βουλή οι ένοχοι του πραξικοπήματος  ΕΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΕΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΜΟΥΝ OPENING ΟΙ SWEDISH HOUSE MAFIA.  Ουχουυυυυ!

Υ.Γ Άσχετο μα αληθινό. Τι σημασία έχει αν βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισο-άδειο αν είναι γεμάτο με δηλητήριο. (Hoolifan)

Υ.Γ 2 Επήεν 2 σεντ πάνω η πεζίνα που την μέρα που ανάλαβε τούτος, Να παραιτηθεί σιορ εκατάστρεψε μας!

Υ.Γ 3. Επήα στο φούρνο και έλειψε το σλαις το μεσαίο μέγεθος. Έννεν κατάσταση τούτη, να παραιτηθεί ο Νίκος σιορ εκατάστρεψε μας.

Υ.Γ 4. Άνοιξα την word μου και το background εν γαλάζιο. Πάω να μπώ στο Facebook μου, μπλέ τζαι τζοίνο. Έννεν κατάσταση τούτη εν τηράτε ούτε τα προσχήματα οι φασίστες, να παραιτηθεί σιορ εκατάστρεψε μας.