Βήμα Φιλάθλου: Πανικός ο Πράσινος ΛΑΟΣ


Βήμα Φιλάθλου

«ΠΑΝΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ». Αυτός πρέπει να ο τίτλος των αθλητικών εφημερίδων την επόμενη Δευτέρα.

Για τον πιο πάνω λόγο αλλά και για όλους τους άλλους πιο κάτω το Σάββατο 2/3/2013 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΣΠ. Κάθε Ομονοιάτης θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο. Κανένας στο σπίτι, κανένας στις καφετέριες. Όλοι Πάμε Γήπεδο. Όλοι Στα Πράσινα. Πράσινα Καπελλα, Πράσινα Παλτά, Πράσινες Φανέλες, Πράσινα Κασκόλ, Πράσινες Σημαίες, Πράσινα Μπαλόνια….(και ποδοσφαιριστές αλήτες). Πάμε να θυμηθούμε τους καλούς καιρούς, Πάμε να γράψουμε ξανά ιστορία…..

Πάμε να φωνάξουμε όλοι μαζί με μια φωνή «ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ»

Λόγοι:

1) Η Ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι παραγωγική. Η θέση στη βαθμολογία την αδικά. Πάμε γήπεδο για να απολαύουμε την Ομάδα μας και στο κάτω κάτω ρίχνουμε και καμία τεσσάρα.

2) Οι άλλοι. Ήδη οι άλλοι βλέπουν την Ομόνοια και ανησυχούν για να μην πω τρέμουν στην ιδέα ότι θα βρεθούμε στη τετράδα. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν τα πάντα για να μας αποτρέψουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ Δικαστικής και Εφετείου για το παιχνίδι αελ-απολλων. Η απόφαση επηρεάζει άμεσα το αν θα βρεθεί η Ομόνοια στην τετράδα. Γι αυτό πάμε γήπεδο για να δείξουμε ότι πιστεύουμε σε αυτή την Ομάδα, και για να αποτρέψουμε οποιεσδήποτε κινήσεις για ανακοπή της ανοδικής μας πορείας. Ένα γεμάτο ΓΣΠ (10,000 το ελάχιστο) ασκεί πίεση και στον αντίπαλο αλλά και σε κάθε βαλτό διαιτητή.

3) Οικονομικοί. Η ομάδα χρειάζεται την οικονομική στήριξη. Η Ομόνοια ανήκει στον Λαό της και αυτός θα την σώσει και θα την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Το κάθε εισιτήριο είναι ανάσα ζωής.

4) Χριστοφη. Η φυγή του Χριστοφη (αν τελικά ολοκληρωθεί) δεν πρέπει να μας απογοητεύει. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε στο Χριστοφη ότι καλύτερο και πολλές επιτυχίες στη νέα πορεία που ξεκινά. Σίγουρα αποτελεί μεγάλη απώλεια αλλά υπάρχουν λύσεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές γίνονται καλύτεροι με την δική μας Βοήθεια, Στήριξη, Εμπιστοσύνη και το δικό μας Πάθος. Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται. Πρέπει να είμαστε ΕΚΕΙ.

5) Εκλογές. Να είστε σίγουροι ότι θα δεχτούμε προκλήσεις. Ο Λαός πρέπει να παραμείνει ήρεμος. Βοηθούμε την Ομάδα για να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο. Είναι γνωστή η ομάδα του καινούργιου προέδρου της Κύπρου. Νομίζω το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα να δώσουμε ένα τέλος στους πανηγυρισμούς κάποιων…. Για να το κάνουμε όμως αυτό πρέπει πρώτα πρώτα να είμαστε στο Γήπεδο.

Ραντεβού στο ΓΣΠ λοιπόν,

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ!

PS: Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να βρω τίτλο για αυτό το άρθρο που τόσο πολύ ήθελα να γράψω. Ένας αδελφός Ομονοιάτης, στον οποίο αφιερώνω αυτό το άρθρο, μου πρότεινε τον τίτλο αυτό…. Έψαξα όμως να βρω κάποιο καλό βίντεο που να συνοδεύει το άρθρο αυτό, που να μας θυμίζει αυτό το τόσο ωραίο σύνθημα αλλά δεν βρήκα κάτι καλό. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιο βίντεο να συνοδέψει το άρθρο αυτό. Αλλιώς είναι η ευκαιρία το Σάββατο να γυρίσουμε ένα τέτοιο βίντεο.

ΣΜ | Μέλος Ομόνοια Λευκωσίας | Bήμα Φιλάθλου | [email protected]