Βήμα Φιλάθλου: Αποχή = Ανοχή


Βήμα ΦιλάθλουΓνωρίζω ότι το trifylli.net είναι καθαρά οπαδική ιστοσελίδα, παρόλα αυτά θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να εκφράσω την άποψη μου για τις αυριανές εκλογές.

Καταρχάς εγώ δεν είμαι εναντίον της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου εφόσον δεν φτάνει σε ακρότητες και φανατισμούς, ειδικά όταν μιλούμε για την Ομόνοια η οποία δημιουργήθηκε για πολιτικούς λόγους και δεν μπορεί κανένας να αγνοεί το γεγονός αυτό. (Παρεμπιπτόντως το φαινόμενο της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου δεν είναι Κυπριακό).

Η Ομόνοια δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι στάση ζωής, επανάσταση, αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη/ισότητα κατά του ρατσισμού/φασισμού/εθνικισμού και κάθε είδους διάκρισης.

Απευθυνόμενος στους Ομονοιάτες που “ψηφίζουν μόνο Ομόνοια” και έχουν αποφασίσει να απέχουν από τις αυριανές εκλογές, θεωρώ ότι θα πρέπει να απέχουν γενικά από κάθε μορφή διαμαρτυρίας/εκδήλωσης πολιτικού-κοινωνικού χαρακτήρα για την επόμενη 5ετία.

Όταν οι αποκοπές και οι φόροι θα επιβάλλονται δυσανάλογα εις βάρος των εργαζομένων και υπέρ των μεγαλοεπιχειρηματιών δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο.

Όταν τα μνημόσυνα του Γρίβα γίνουν εθνική γιορτή θα πρέπει να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα.

Όταν η ΚΟΠ, η Διαιτησία και η Δικαστική Επιτροπή συνεχίζουν το έργο τους (με τις ευλογίες της Πινδάρου) εις βάρος της Ομόνοιας, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟΧΗ!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Gabriel Batistuta | Βήμα Φιλάθλου | [email protected]