Ψηφίστε Τασάκια και μέχρι τις άλλες εκλογές πάλι “ακομμάτιστοι”


Ο Τασάκιας εδώ και λίγο καιρό διατυμπανίζει στα πηγαδάκια πως θα δούμε όλοι ένα νεό Απόλλωνα αν βγει πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που θα σαρώσει τα πάντα.

Δεν ξέρουμε τι έχει σκοπό να κάνει και πως θα πάρει τον νεκρό Απόλλωνα και να τον αναστήσει, αλλά ξέρουμε πως η Πινδάρου ελέγχει και την ΚΟΠ και τη Διαιτησία.

Ας μη ξεχάσουμε τα πιο γνωστά πρόβατα από όλους που έχουνε χρώμα πορτοκαλί. Φωνάζουνε για την ΚΟΠ και τον δικό τους Κουτσοκούμνη, αλλά όλοι ξέρουμε πως ο Φούλλης δεν παίρνει εντολές από μία αόρατη δύναμη, αλλά από την Πινδάρου που θα πάνε να ψηφίσουνε. Άρα ας σκάσουνε επιτέλους για τον καρεκλοκένταυρο, το δικό τους καρεκλοκένταυρο, αφού οι ίδιοι τώρα με τη ψήφο τους δίνουνε ψήφο εμπιστοσύνης, είτε το θέλουνε είτε όχι.

Την ίδια ώρα σε μια ιστοσελίδα της Ανόρθωσης βλέπουμε ένα άρθρο να τα χώνει στο Φούλλη, αλλά από την άλλη ενώ το επαναλαμβάνουνε 3-4 φορές πως είναι υπεράνω κομμάτων, θα περιμένουνε λέει να τελειώσουνε οι εκλογές και μετά να τα πούνε ίσια. Με λίγα λόγια πρόβατα, που θα ψηφίσουνε Τασάκια και ας έχουνε αποδείξεις (έτσι λένε) πως πολεμά την ομάδα τους. Κατά τ`άλλα αυτοί ψηφίζουνε Ανόρθωση (ναι σας είδαμε, στα δείγματα). Ακολουθεί το άρθρο:

Όπως και το καλοκαίρι του 2007 που στις ζυμώσεις για την προεδρία της Κ.Ο.Π έδρασε παρασκηνιακά γνωστό πολιτικό πρόσωπο, έτσι και σήμερα συνέβηκε το ίδιο. Ο σκοπός, όπως και τότε, να επιβάλλει τα συμφέροντα  μεγάλου σωματείου που πρόσκεινται στην στέγη του κόμματος .

Ο γνωστός σε όλους μας «Φούλλης», πολιτικό πρόσωπο με πολύ ψηλό αξίωμα στην ιεραρχία του κόμματός του, μια βδομάδα πριν τις προεδρικές εκλογές έκρινε χρήσιμο να παρέμβει για να καθορίσει πράγματα και καταστάσεις, έστω κι αν αντίπαλος ήταν οι αντίπαλων φρονημάτων Νέα Σαλαμίνα.

Η «φάτσα» του είχε παίξει πριν 10+ χρόνια  σε κωμική σειρά και είχε ως προσωνύμιο όνομα υποκοριστικό λόγω και του μικρού μεγέθους που εκπέμπει το ανάστημα του. Φυσικά με τέτοιες πράξεις δεν είναι μικρός μόνο στο ανάστημα.

Μία εβδομάδα πριν τις Προεδρικές, ο «Φούλλης» θεώρησε σωστό να κάνει όλες αυτές τις πράξεις εις βάρος σωματείου που το κόμμα του θα αντλήσει τεράστιο αριθμό ψήφων. Εμάς η ψήφος μας είναι η Ανόρθωση πάντως…

Ψηφίστε τον Τασάκια την Κυριακή και το παίζετε ακομμάτιστοι στην Ανόρθωση μέχρι τις άλλες εκλογές… Πρόβατα με τη σημασία της λέξης.

Τώρα αυτοί που όντως εδώ και χρόνια μεταφέρονται στις κάλπες και ψηφίζουνε ομάδα, είναι οι Αελίστες, γιατί ναι, αυτοί εδώ και πολλά χρόνια το κάνουνε και το αναγνωρίζουμε. (Το πως και το γιατί είναι άλλο θέμα). Τώρα όμως… θα ψηφίσουνε πάλι Αέλ από τη στιγμή που ο Τασάκιας έχει βάλει πλάνο Φυγά???

Ειλικρινές απορίες που δεν μπορεί κανείς να τις λύσει. Ας προβληματιστούμε όμως λιγάκι, γιατί μετά και την εκλογή του Τασάκια-Φούλλη και σία, δεν θα ανεχτούμε από κανένα προβατάκι να κλαίει γιατί θα τα ακούσει 2πλά και 3πλά. Και πιστέψτε μας, έχουμε τρόπο να δούμε τι ψηφίσανε σαν σύνολο μιας και είναι χωρισμένες οι πόλεις σε εκλογικά και πάνω κάτω ξέρουμε όλοι που μένουνε ποιοι.