Hoolifan: Προτιμώ


Γεια σας αγάπες μου, γεια σας καραπουσιουκληδες μου, μερακλήδες μου. Τι μου κάνετε?

Ωραίο το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Μου αρέσει πολύ που σε κάθε οικογενειακό τραπέζι την Κυριακή των εκλογών σχεδόν πείθομαι πως όλοι στην οικογένεια μου είναι κάτοχοι πτυχίου στις στατιστικές αναλύσεις με μάστερ στις κοινωνικοπολιτικές σχέσεις !

Και άντε να το δεχτώ από τους μεγαλύτερους. Εσύ ρε ξάδερφε τι μιλάς γαμώτο πρώτη τάξη του γυμνασίου ααα??? Πέμου εν για να μου τη σπάσεις? Τέλειωνε φέρτα κουπέπια δαα. Ναι και το 52 της εκατό της πιατέλλας.

Που λέτε μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλά τα exit poll? Πρέπει να τα έκαμε η ίδια εταιρεία που έβγαλε πρώτους σε κόσμο τους αποελίστες !

Μαλακία να ξεκινάς από Λεμεσό και Πάφο και στην πρώτη έξοδο του highway να κάμνεις επαναστροφή μεχμεχμεμχεμμεχ

Μαλακία να ξεθάφκεις τον πελλογιωρκο τον Γρίβα που το αρμάρι και να τον ξαναπαίρνεις πίσω στη ναφθαλίνη

Ρε για να φκάλουν έτσι αποτελέσματα ένα πράμα σημαίνει. Οι υπεύθυνοι των δημοσκοπήσεων πάνω στα χωρκά εψηφίσαν μόνοι τους και εκάτσαν στις ζιβάνες και στα κρασιά.

Θυμίζουν μου κάτι προβλέψεις δικές μου. Η Ομόνοια είτε θα νικήσει είτε θα φέρει ισοπαλία ή θα χάσει. Άτε ρε σοβαρά??? Ναι ρε λαλώ σας σίουρη κουβέντα.

Εγώ αν ήμουν δημοσκόπος και έδειχνα 52,5% αντί για 45,5% (δηλαδή μόνο 31,022 ψήφους λάθος!) ήταν να πάρω φόρα και να πισκαλίσω καμιά κάλπη του κώλου μου.

Αντρέα μου εν είσαι δημοσκόπος σταμάτα να επιμένεις για τις λανθασμένες εκτιμήσεις σου!

Απείλησαν τις εκλογές και τα συστήματα του κράτους οι anonymous. Κοίτα ρε την Ππιννού τζαι τον Βατζελή και δεν τους εφαίνετουν!

Σοβαρά τωρά μπορεί να κάμνουμε αστεία αλλά εγώ κόφκω την ότι μόλις ενημερώσαν τον αρχηγό για τις απειλές εσήκωσε τηλέφωνο να πιάσει τον υπεύθυνο παραγωγής του Μεγκα να τους συνετίσει!

Μεν ακούεις αρχηγέ εν τζίνη η Ορθοδοξία που τους βάλει πάνω! Ρώτα τζαι τον συνάδερφο σου τον Ηράκλη που παίζει στο έργο να σου πει.

Τώρα που είπαμε αστυνομία. Ακόμα δεν μας είπαν τον ένοχο ή τον βασικό ύποπτο για την υπόθεση απαγωγής του μικρού Σταύρου αν και όλη η Κύπρος πουμπουρίζει.

Όχι τίποτε άλλο αλλά από την πρώτη στιγμή η κυπριακή κοινωνία επιδόθηκε στο γνωστό ρατσιστικό ξενοφοβικό της παραλήρημα! Όχι επιάν το οι τσιγγάνοι, όχι επιαν το οι Τουρτζιοι, όχι έπιαν το ενας πελαργός να το πάρει πίσω γιατί έκαμε λάθος στο delivery!

Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνουν οι ελαμίτες και πήγαν έξω από το σπίτι για να προβληθούν. Τώρα ελαμιτάκια μου? Δεν απαιτούμε κάθαρση? Δεν απαιτούμε παραδειγματική τιμωρία? Μα είναι δυνατό ελληνοκύπριος/ελληνοκύπρια να έκανε τέτοιο φρικτό πράγμα??? Ψάξετε τους προππάπους τους μπορεί να ρίζουν που κανένα Πακιστάν και για αυτό δεν κάμνουν πράγματα που συνάδουν με την ελληνική παιδεία μας. ΗΛΙΘΙΟΙ ε ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

Νεές αποκαλύψεις έρχονται στο φως πως πρίν από μήνες σε παιδική κρέμα λίγο πριν την καταναλώσει ο μικρός Σταύρος βρέθηκαν γυαλιά αλεσμένα και φάρμακα! Το είχε καταλάβει η γιαγιά του που γεύτηκε την κρέμα λίγο πριν την δώσει στο μικρό. Τι έχετε να μας πείτε για τούτο ρε ελαμίτες? Εν ο μύωπας άρρωστος πακιστανός της γειτονιάς????

Άσχετο αλλά  την Κυριακή αν το πάρουμε ποδοσφαιρικά αν χάνει ο Αναστασιάδης εν να έσχει παράταση ώσπου να δέρει??

Α και κάτι ακόμα. Υπενθύμιση στους λαστιχάριες για τον αγώνα της Τετάρτης. Μην παρασυρθείτε από την μέρα, εν λόγο εκλογών. Είστε ακόμα εκτός από το κύπελλο !!

Ακολουθεί απκιέρωτη πολιτική διαφήμιση!

Είμαι από τους πρώτους που εδώ και χρόνια ασχολούμαι με το ζήτημα Ακελ-Ομόνοια σχέση αγάπης και μίσους και από τους λίγους που έγραψαν και κατακρίθηκαν για αυτό το καυτό ζήτημα. Όσο και να μην το πιστεύουν όμως μερικοί εκτός από ένα κοπρόσκυλο, μεθύστακα, χουλιγκάνο ( ευχαριστώ ευχαριστώ) είμαι και ένας πολίτης αυτής της κοινωνίας με άποψη και ευαισθησίες για όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή μου ( είμαι τζαι μεν γελάς ).

Βεβαίως και δεν νομίζω πως με την εκλογή του Μαλά θα έχουμε μια διακυβέρνηση όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε. Ξέρω όμως πως με την εκλογή Αναστασιάδη θα έχουμε μια διακυβέρνηση όπως ακριβώς την βλέπουμε στους εφιάλτες μας!

Συγνώμη Νίκο μου αλλά το δίλημμα είναι απλό ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες. Και αν ακόμα οι εκπρόσωποι των εργατών δεν με πείθουν τα τελευταία χρόνια και αν ακόμα δεν με πείθουν οι προσεγγίσεις των διαφόρων ζητημάτων εσύ να ξέρεις δεν με έπειθες από ανέκαθεν.

Προτιμώ να ψηφίσω τον Μαλά Νικούι μου γιατί το 74 ο Μαλάς ήταν 7 χρονών. Εσύ ήσουν ήδη 28 χρονών δικηγόρος. Θύμησε μας εκείνα τα παλληκάρκα της φατζής που εκπροσωπούσες. Έοκα Β? Εόι άππαρο που έσχει μες το βοδινό που θέλεις να φκεις τζαι πρόεδρος.

Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου γιατί θέλω τα μνημόσυνα του πελλόγιωρκου να σταματήσουν. Και αν δεν σταματήσουν να γίνονται το πολύ παρουσία σου εσένα και αλλο λίους κουφιοκέφαλους και όχι να γίνουν εθνική γιορτή του κράτους!

Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου γιατί είμαι σίγουρος πως ενώ το δικό σου εγγονούι θα την αράξει σε κάποιο γραφείο του ΓΕΕΦ το δικό μου θα πάει να πολεμά τους μουτζαχετιν για τα συμφέροντα και τα πετρέλαια του Οππάμα που λαλούν και οι πατάτες!

Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου γιατί τούτα τα κρατικά αέρια που βρήκαμε θέλω κάποτε να γίνουν και κρατικός πλούτος όχι ιδιωτικός.

Προτιμώ λοιπόν να ψηφίσω τον Μαλά, Νικούι μου. Όχι για αυτά που θα κάμει. Αλλά για αυτά που είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνει!

Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου γιατί είδα φάτσες της ΚΟΠ στο επιτελείο σου ν πανηγυρίζουν!

Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου. Γιατί αν το πάρει κανείς κυριολεκτικά, θέλεις έναν μαλά αν θα ξανακτίσεις πάνω στα χαλάσματα και όχι έναν καγκον να τα διαλύσεις τέλεια.

Τζαι τελευταίο μα όχι λιγότερο σημαντικό. Προτιμώ να ψηφίσω Μαλά, Νίκο μου γιατί αν φκεις εσύ πρόεδρος τότε θα αναγκαστείς να αποχωρήσεις από πρόεδρος του Συναγερμού. Και αν αντέξω και δεν μεταναστεύσω λόγο της δικής σου προεδρίας σίγουρα δεν θα αντέξω τον Φούλη να είναι πρόεδρος ενός κόμματος με οπαδούς το ένα τρίτο της Κύπρου. Αλήθκεια όμως κάτι πρέπει να γίνει ρε παιδκιά δείτε το λίον. Ας είναι και από θέμα image!

Υ.Γ Όταν έχει ακόμα μικρές μικρές παρεές από μαθητές με τα πράσινα κασκόλ να περπατάνε για το γήπεδο Τετάρτη μεσημέρι ναι ρε γαμώτο υπάρχει ελπίδα. ΟΜΟΝΟΙΑ ώσπου να λείψουν οι ομονοιάτες!

Υ.Γ 2  Μπορείτε ελεύθερα αν δεν έχετε κατανοήσει τα γραφόμενα μου να με αποκαλέσετε αρνί. Δεν αποδέχομαι αυτό το χαρακτηρισμό, τουλάχιστον γάρο και να το κλείσουμε. Ακόμα όμως και το αρνί και ο γάρος όταν είναι ελευθέρας βοσκής σαν εμένα επιλέγει τι χόρτο θα φάει. Και κουτόχορτο Νίκο μου εν έτρωα ποττέ!

Υ.Γ 3  Απολογούμαι σε όσους φίλους ομονοιάτες στεναχώρησε σήμερα το άρθρο μου. Απλά τούτος είμαι σε όλη τη ζωή μου. Εκεί που πάει να πιστέψει ο άλλος ότι είμαι τέλειος(μεχ μεχ μεχ) ξαφνικά ανακαλύπτει μια πτυχή του εαυτού μου που δεν του αρέσκει. Υγεία παιδιά και εδώ θα είμαι να το μιλήσουμε το θέμα. Feel free να μου στείλετε email

Υ.Γ4   58 κιλά ψωμί και 57 λίτρα μπύρα ετησίως καταναλώνουν οι κύπριοι σύμφωνα με έρευνα. Αν θεωρείται η πίττα που τα σουβλάκια ψωμί τότε τα στατιστικά τούτα εν τα μηνιαία μου!